Ulan-Uden seurakunnan virallinen 10-vuotisjuhla

Tasan kymmenen vuotta sitten Ulan-Uden Kristuksen armon seurakunta sai virallisen rekisteröinnin. Viime sunnuntaina seurakunta juhli tapausta pienen konsertin ja burjaattien kansallisruuan buuzien avulla.

Ehtoollisjumalanpalveluksen jälkeen kuultiin runonlausuntaa ja nähtiin diaesitys, jossa kerrattiin vuosien varrella tapahtunutta. Lapsiryhmä lauloi “Jippii, minä pääsen taivaaseen” ja aikuisten kuoro ylisti Jumalaa venäjän ja burjatian kielellä. Lopuksi laulettiin yhdessä “Tis so sweet to trust in Jesus” kahden viulun säestyksellä.

Konsertin jälkeen nautittiin pöydän antimista, itsetehdyistä buuzeista ja täytekakuista, ja jatkettiin muistelua sekä tulevaisuuden suunnittelua. Kaikilla on mielessä uuden kirkon rakentaminen, ja jos Herra suo, niin seuraavaa juhlaa seurakunta viettääkin jo uudessa rakennuksessa.