Uusi pyhäkoulumateriaali käyttöön Etu-Aasiassa

Etu-Aasiassa on valmistunut monen vuoden työn tuloksena lapsityön opetusmateriaali pyhäkouluopettajien käyttöön. Opetusmateriaalia on Vanhasta ja Uudesta testamentista, Katekismuksesta sekä juhlapyhistä. Opetussuunnitelma on laadittu kolmessa vuodessa läpikäytäväksi. Juhlapyhien aiheet toistuvat vuosittain. Materiaalin avulla käydään läpi Raamatun keskeiset kertomukset. Opetussuunnitelman keskiössä on Jumalan pelastussuunnitelma alkaen luomisesta, syntiinlankeemuksesta ja lupauksesta Pelastajasta loppuen Jeesuksen toiseen tulemiseen ja iankaikkiseen elämään.

Opetusvihkojen avulla pyhäkoulua voi pitää ilman suurempaa kokemusta siitä, mitä tai miten lapsille opettaa. Jokaista oppituntia varten materiaaleista löytyy ohjeet pyhäkoulun kulusta, taustatietoa opettajalle, rukous- ja lauluehdotukset ja lapsille esitettäviä kysymyksiä aiheesta sekä värityskuva kopioitavaksi.

Materiaali otettiin käyttöön iloiten kolmessa seurakunnassa, joissa on pyhäkoululaisia. Pyhäkouluja pidetään jumalanpalvelusten yhteydessä saarnan aikana tai lauantaisin omana tilaisuutena. Erityisesti Krushevon ja Pehsteran seurakunnissa osallistujia on paljon ja monet pyhäkoululaiset tulevat ei-kristityistä perheistä.

Lue lisää Etu-Aasiassa tehtävästä työstä Annoit minulle armon -keräyksen sivuilta.