Viittomakielisten viikko Arhangaissa 

Kuurojen pappi Petri Majatie yhdessä kollegansa Tuula Pulkkisen kanssa on menossa tällä viikolla Arhangaihin pitämään Hairiin Medee seurakuntaan kuurojen kuoroseminaaria. Viittomakielisille ei ole kovinkaan paljon tapahtumia, joten innostus on laajentanut tapahtuman viittomakielisten viikoksi. Paikallinen televisio tulee lähettämään pieniä infopätkiä viittomakielisten oikeuksista sekä muista tärkeistä tiedoista.

FLOM Mongolia tekee yhteistyötä Vammaiskomitean kanssa pitämällä illan viittomakielisten lasten vanhemmille. Lapset saavat oman leikkiohjelmansa, kun vanhemmille jaetaan tietoa lasten ja perheiden oikeuksista. Viikon kruununa on urheilulähetystyön hengessä yhteinen lentopalloturnaus.

Rukoillaan viittomakielisten viikon puolesta, jotta se olisi siunaukseksi eri-ikäisille viittomakielisille ja heidän perheilleen. 

Lue myös Päivän rukous viittomakielisten viikosta Arhangaissa.