Kylväjälle uusi yhteistyökumppani

Lähetysyhdistys Kylväjä aloittaa yhteistyön kreikkalaisen Crossroads-yhdistyksen (kreikaksi Stavrodromi) kanssa elokuusta 2018 lähtien. Yhteistyö on tulosta neuvotteluista Kylväjän, Crossroadsin ja nykyisen yhteistyöjärjestön Heria Voithiaksen kanssa siitä, mikä olisi paras yhteistyökumppani Bella ja Faisal Masihille heidän aloittaessaan suunnitelmien mukaan ensimmäisen työkautensa Ateenassa.  

Crossroads tekee työtä farsinkielisten turvapaikanhakijoiden parissa ja tavoittaa myös pakistanilaisten maahanmuuttajia. Työkeskus sijaitsee Larissan metroaseman vieressä Ateenan kantakaupungissa. Keskuksella on tarjolla monipuolista toimintaa: englannin ja kreikan kielen tunteja, raamattutunteja, kristinopin tunteja, ruokatarjoilua, vaatejakelua ja neuvontaa viranomaisten lomakkeiden täyttämisestä.  

Yhdistys on perustettu vuonna 2012. Johtajapariskunta, Eirini ja Efthemes Sioukiouroglou, ovat aikaisemmin työskennelleet Heria Voithiaksen työkeskuksessa ja he kuuluvat Kreikan evankeliseen kirkkoon. Tiimissä työskentelee tällä hetkellä myös maahanmuuttajia: yksi Pakistanista ja kaksi muista Aasian maista. 

Masihit siunataan lähetystyöntekijöiksi Kylväjän kesäpäivillä. Heidän renkaaseensa voi liittyä liity.renkaaseen@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400.