Kylväjän vuosikertomus 2017 julkaistu

Lähetysyhdistys Kylväjän vuoden 2017 vuosikertomus on nyt julkaistu.  Vuosikertomukseen on koottu keskeisimmät kuulumiset Kylväjän työalueilta ja kotimaasta.

– Nimesimme Kylväjässä uskonpuhdistuksen juhlavuoden juurilla kasvamisen vuodeksi. Halusimme näin korostaa Raamatun merkitystä yhtä hyvin reformaatiolle ja satavuotista itsenäisyyttään juhliville suomalaisille kuin noin 20 erilaiselle kulttuuri- ja uskontokontekstille, joissa työntekijämme tänä päivänä toimivat. Erityisesti länsimaissa me tarvitsemme muistutusta siitä, että ei ole mahdollista uskoa ja luottaa rakastavaan Jumalaan uskomatta Raamattuun, jonka välityksellä hän ilmoittaa itsensä, lähetysjohtaja Pekka Mäkipää toteaa.

Lue lisää sähköisesti tai tilaa omasi kylvaja@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400.