Lähetystehtävä tutuksi Mongoliassa

Kylväjän ja Hakunilan seurakunnan kanssa yhteistyössä tehty jurttanäytelmä “Lähetysseikkailu Mongoliassa” sai huhtikuussa ensi-iltansa Hakunilassa. Kesän riparilaiset saivat aimo annoksen tietoa lähetyselämästä Mongoliassa. Seurakuntasaliin oli pystytetty Kylväjän jurtta. Tilaisuudessa kerrottiin kokonaisvaltaisesti ja elämyksellisesti Mongolian työstä ja lähetyselämästä. Isoset esittivät myös näytelmän mongolialaisesta perheestä. Nuoret saivat lisäksi maistaa aitoa maitoteetä ja kuulla mielenkiintoisia faktoja maan historiasta. Tämän jälkeen alakerrassa tutustuttiin vielä lähetystyön eri muotoihin ja muutamaan Mongolian kansallislajiin: jousiammuntaan, painiin ja ratsastukseen. Mongolian-lähetit saivat vielä lopuksi tuoreet snapchat-terveiset nuorilta.

Näytelmän käsikirjoitus löytyy Kylväjän sivuilta www.kylvaja.fi/seurakunnille. Se on muidenkin seurakuntien käytettävissä vastaaviin jurttatapahtumiin.