Ahkeraa raamatunopiskelua Pietarissa

Johannes Kastajan seurakunnassa Pietarissa on kokoonnuttu viime viikkoina aktiivisesti. Seurakuntaa johtaa pastori Boriksen sijaisena tällä hetkellä Alexey Kargaltsev, joka on ottanut tehtävänsä innolla vastaan.

Raamattutunteja ja viikkomessuja ovat pitäneet Alexey Kargaltsevin lisäksi diakoni Vladimir Bitkin, kolmannen vuoden teologian opiskelija ja pastori Hans Nyholm. Raamattutuntien aiheina ovat olleet muun muassa “Onko Herra minulle paimen?” ja “Missä on taivaallinen kotimaani?” Pääsiäisen alla tutkittiin Raamtusta Kristuksen ylösnousemusta ja Hänen sanojaan “Kieltäkää itsenne ja seuratkaa minua.”

Filosofian tohtori Alexey Ivanenko puolestaan piti seminaarin lähetystyöstä ja eskatologiasta.

“Minulla on ilo kertoa, että raamattuopetukset ja viikkomessut jatkuvat tiistaisin”, toteaa Alexey Kargaltsev. “Systemaattiselle raamattuopetukselle on suuri tarve. Lisäksi suunnittelemme jatkorippikoulua. Kesäksi on suunniteltu myös pientä remonttia seurakunnan tiloihin.”

Rukoillaan Johannes Kastajan seurakunnan vakituisen pastorin Boriksen ja hänen perheensä sekä tällä hetkellä tehtävää hoitavan Alexeyn puolesta. Kiitetään seurakuntaan tulleista nuorista perheistä ja ahkerasta raamatunopiskelusta. Pyydetään siunausta remonttin ja jatkorippikoulun valmisteluihin.