Lähetyksen kesäpäiville lähdetään kohtaamaan ihmisiä läheltä ja kaukaa

Lähetyksen kesäpäivät järjestetään Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa 15.–17.6.  Ohjelmassa on lähetystyön kuulumisia, Raamatun opetusta, rukousta, musiikkia ja paljon yhteistä tekemistä. Teemaksi on valittu Lähde lähemmäs.

”Lähteminen kuuluu vahvasti kristittyjen lähetystehtävään ja se laittaa meidät liikkeelle. Lähtemisen olemusta pohdiskellaankin erityisesti viikonlopun aikana. Yleisesti on totuttu lähtemään kauas lähetystyöhön, mutta Suomessa on viime vuosien aikana kuitenkin huomattu, ettei tarvitse välttämättä lähteä Suomen rajojen ulkopuolelle, jotta voi kohdata ihmisiä ja jakaa evankeliumia heidän kanssaan”, kuvailee Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

Lähetyksen kesäpäiville lähdetään kohtaamaan ihmisiä läheltä ja kaukaa. ”Myös me kristityt tarvitsemme tällaista yhteen tulemista. Nykyaikana erityisesti tuntuu, että on hyvä kehotus lähteä lähemmäs myös toisia ihmisiä, kokemaan uskovien kristittyjen yhteyttä”, toteaa Lindberg. ”Totta kai kun tullaan seurakuntana koolle, niin haluamme lähteä myös lähemmäs Jumalaa ja antaa Jumalan tulla lähelle meitä. Monella tavalla saamme olla päivien aikana liikkeellä ja lähteä, päästä lähemmäs.”

Ohjelmassa näkyvät tänä vuonna vahvasti Kylväjän islamilaiset työalueet. Kaukaa lähelle tulleet on huomioitu darinkielisellä tulkkauksella lauantain raamattuopetusten aikana. Kesäpäivien ulkomaisena vieraana on islamilaisessa maailmassa toimiva paikallinen kristitty, joka avaa muslimien kohtaamisen mahdollisuuksia ja haasteita.

Monipuolinen ohjelma ja muuta lisätietoja Lähetyksen kesäpäivistä löytyy Kylväjän sivuilta www.kylvaja.fi/kesapaivat. Kesäpäivien järjestäjinä ovat tänä vuonna yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Raamattuopisto.

Median yhteydenotot: viestintäpäällikkö Outi Rajala, outi.rajala@kylvaja.fi, p. 044 584 3784.