Rukousopas muslimimaailman puolesta julkaistu

Rukousopas 30 päivää rukousta muslimimaailman puolesta on ilmestynyt tänään alkavan ramadan-paastokuukauden alla. Oppaan ovat julkaisseet Suomen lähetysneuvosto (SLN) ja Suomen Evankelisen Allianssin (SEA). Oppaassa on neljä kohdetta Kylväjän työalueilta.

Kylväjän työ on rukousmuistiossa aiheena neljänä perjantaina. Etu-Aasiassa ja Kaukasissa tehtävän seurakuntatyön puolesta rukoillaan perjantaina 22.6. ja Etu-Aasian paikallisten vastuunkantajien puolesta perjantaina 29.6. Bangladeshissa tehtävän työn puolesta rukoillaan perjantaina 2.11., ja 14.12. Seurakuntaa perustavan työn puolesta Kaukasiassa.

Rukousoppaan ensimmäisenen osa 30 päivää rukousta on tarkoitettu rukouskäyttöön ramadan-paastokuukauden aikana 15.5.-14.6.2018. Ramadanin aikaisen rukouskalenterin teemana on uskon symboleita. Toinen osa, Perjantairukous, esittelee muslimien parissa tehtävää työtä ja tarjoaa rukousaiheita ramadanin jälkeisille 46 perjantaille.

Rukousopasta voi tilata Kylväjän toimistolta p.09 2532 5400 ja Pala maailmalta -verkkokaupasta.