Vahdinvaihto Tampereen hiippakunnassa

”On aika hiljaa kiittää ja kättä puristaa” kirjoitti Pekka Savolainen työtovereilleen ilmoittaessaan jättävänsä Tampereen hiippakunnan aluekoordinaattorin tehtävän Kylväjässä ja siirtyvänsä yksityisyrittäjäksi 1.5.2018 lähtien. Juutalaistyön lähettinä Kylväjässä aloittanut Pekka ehti palvella eri tehtävissä lähes 20 vuotta. Toimistolla vietetyssä läksiäishetkessä Pekka toivotti tervetulleeksi seuraajansa, pastori Juri Veikkolan, joka on viimeksi palvellut Suomen Lähetysseuran eri tehtävissä muun muassa Hongkongissa 2008-16.

“Astuminen Kylväjän työhön antaa näköalapaikan globaaliin lähetykseen. Iloitsen siitä, että Kylväjän työyhteyden kautta voi vaikuttaa niin hyvä- kuin huono-osaisiin ja tukea heitä heidän kaikissa tarpeissaan”, toteaa Juri Veikkola. “Usko sanelee ja ohjaa työtämme sekä näkyämme.” Hän odottaa innolla Kylväjän työssä rukouksin ja taloudellisesti mukana olevien tapaamisia. “Pidän kunnia asiana saada kulkea vierellänne yhteisissä haasteissa.”

Kuva: Pekka Mäkipää