Rautaista raamattuopetusta, muslimien kohtaamista ja lapsille omaa ohjelmaa Lähetyksen kesäpäivillä

Lähetyksen kesäpäivillä Suomen Raamattuopistolla Kauniaisissa 15.–17.6 on luvassa aimo annos lähetyselämää, rukousta, opetusta, liikuntaa ja yhteyttä. Ohjelmaa on kaikenikäisille: lapsille, nuorille ja aikuisille. Musiikkia löytyy myös joka makuun ja erityisesti nuorempaa polvea on huomioitu monipuolisilla iltakonserteilla.

Päivillä on mukana monia lähettejä ja vieraita ympäri maailmaa, esimerkiksi Aasiasta ja islamilaisilta alueilta. He kertovat kuulumisia siitä työstä, missä he saavat olla mukana, ja mitä Jumala eri puolilla maailmaa tekee. Viikonlopun aikana on esillä erityisesti muslimien parissa tehtävä työ.
–Meillä on tänä vuonna vieraana Lähi-Idän muslimialueelta kristityksi kääntynyt henkilö, joka kertoo oman elämäntarinansa. Saamme kuulla, mitä on muslimien kohtaaminen, ja miten heitä voi johdattaa lähemmäs Jumalaa sekä kulkea heidän kanssaan sitä tietä, jolle Jumala heitä kutsuu, kertoo Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg.

–Useat ovat toivoneet kesäpäiville entistä enemmän Raamatun opetusta. Raamattutunteja on joka päivä, ja lisäksi lauantaina on aamusta iltapäivään jatkuva raamattuopetussarja. Luotettuina raamatunopettajina ovat muun muassa Jukka Norvanto, Marja-Kaarina Marttila ja Eero Junkkaala, iloitsee Hanna Lindberg.

–Samaan aikaan on tarjolla lähettien kuulumisia ja lähetyselämän kirjoa eri puolilta maailmaa sekä rukousta. Liikunnan ystäville on luvassa toiminnallista tekemistä urheilulähetystyön merkeissä, jatkaa Lindberg.

Lapsille on varattu omaa ohjattua toimintaa. Alle kouluikäisille on tarjolla Muksula, ja koululaisille oma ohjelmansa. Päivien Lähde lähemmäs -teemaa pohditaan lasten kanssa muun muassa nukketeatterin keinoin. Ohjelmassa on Raamattuun perehtymistä sekä monipuolista liikuntaa ja muuta yhteistä tekemistä.

Lisätietoja Lähetyksen kesäpäivistä löytyy Kesäpäivien sivuilta, jonne on koottu ohjelma, tietoa majoituksesta ja muita käytännön asioita. Lähetyksen kesäpäivät järjestävät tänä vuonna yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjä ja Suomen Raamattuopisto.