Kirjakalakilpailu päätti suositun kirjepyhäkoulun

Kaksi vuotta lapsia ilahduttanut kirjepyhäkoulu päättyi Tikkasen perheen palatessa Suomeen toukokuussa. Mongolian-terveiset, Raamatun kertomukset ja monenlaiset tehtävät olivat odotettua postia. Kevään aikana Marjut Tikkanen haastoi pyhäkoulukirjeissä lapsia lukemaan kristillistä kirjoja kilpailun kautta:

-Kirjepyhäkoulun päätöksenä oli kirjakalakilpailu, jossa lapsi sai lukea ikäiselleen sopivan hengellisen kirjan. Iloitsin, että niin moni lapsi innostui ja osallistui kirjakalakilpailuun. Saimme monta osallistumiskaavaketta eli kirjavaa kalaa kirjeitse ja sähköpostein.

Kirjakalakilpailun voittajat arvottiin Lähetyksen kesäpäivillä. Kirjapaketin voittivat Pyry Helsingistä, Mette Vantaalta ja Elisabet Nurmeksesta. Kiitos kaikille osallistumisesta!

Kirjepyhäkoulu jatkuu vielä syksyllä julkaistavan tehtäväkirjan muodossa. Kirjassa on raamatunkertomusten ja tehtävien ohella lähetyselämää Kylväjän eri työalueilta.