Juoksuhaasteella varoja lähetystyölle

Kylväjän viestintäpäällikkö Outi Rajala ja Sansan sidosryhmäpäällikkö Marja Soikkeli valmiina R4M-juoksuun. Kuva: Anu Lehtipuu.

Lähetysyhdistys Kylväjä on mukana neljän lähetysjärjestön yhteisessä Run for Missions -juoksuhaasteessa, jossa juostaan lähetystyön hyväksi kesän juoksutapahtumissa.

Kylväjän joukkueen FLOM Sport Clubin juoksijoita on mukana Tampere-maratonilla 25.8. ja Midnight Runissa 1.9. Tampere-maratonilla on valittavana 10 kilometriä, puolimaraton, maraton sekä viestimaraton, jossa neljä juoksijaa juoksee kukin 10,5 kilometriä. Midnight Runissa kaikki juoksevat 10 kilometriä.

Juoksijat valitsevat lähetyskohteen, jolle keräävät rahaa, ja hankkivat sponsoreita tukemaan valitsemaansa kohdetta. Run for Missioniin voi osallistua sekä juoksijana että sponsorina.  Kannustajilla on oma tärkeä tehtävänsä reitin varrella. Kannustajat ja huoltojoukot ovat tervetulleita myös Tampere-maratonin after partyyn ja Midnight Runin alkutapaamiseen. Varainhankinnan ja yhdessä liikkumisen lisäksi tavoitteena on lähetystyön näkyvyys. Run for Missions -juoksuhaasteessa ovat mukana Kylväjä, Medialähetys Sanansaattajat, Kansanlähetys ja Lähetysseura sekä Radio Dei.

Run for Missions -juoksuhaasteeseen voi osallistua myös tukemalla juoksijoita. Kylväjän työn hyväksi juoksevat Tampere Maratonissa 25.8. Hanna Lindberg, Mirva Heinonen Pekka ja Elina Salmi sekä Juri Veikkola. Midnight Runissa Helsingissä 1.9. juoksevat Tiina HuhtanenLeena Kaartinen, Jaakko Rusama ja Mikko Saari. 

Tampere Maratonissa Hanna ja Mirva juoksevat Israelissa sijaitsevan Caspari-keskuksen tekemän työn puolesta. Juri ja Salmet juoksevat Ateenassa tehtävän pakolaistyön hyväksi. Midnight Runissa Leena kerää rahaa Kylväjän Raamattutyölle, Tiina Ginnirin päiväkeskukselle Etiopiassa ja Mikko Mongolian alkoholisti- ja diakoniatyölle.

Kannustajilla on oma tärkeä tehtävänsä reitin varrella. Tulosta kannustusviiri itse tai tilaa Kylväjän toimistosta. Kannustajat ovat myös tervetulleita Tampere-maratonin after partyyn 25.8. klo 16 Näsin seurakuntasaliin (Näsilinnankatu 26, II krs) ja Midnight Runin alkutapaamiseen 1.9. klo 19 Kirkon taloon (Eteläranta 8, Helsinki.) Ilmoittaudu tarjoiluja varten Hannalle tai Outille (yhteystiedot alla).

Ilmoittautumiset ja lisätietoja Hanna Nousiaiselta, r4m@kylvaja.fi, p. 043 200 4480.

Median yhteydenotot: viestintäpäällikkö Outi Rajala, outi.rajala@kylvaja.fi, p. 044 584 3784.

Uutista täydennetty 15.8., 16.8., 17.8., 1.9. ja 12.9. juoksijoiden ja kannustajien tiedoilla.