Salibandymailoja Israeliin

Keskiuusimaalainen salibandyjoukkue UTU lahjotti salibandymailoja Israeliin Haifan Elämän leipä -seurakunnan nuorisotyölle Järvenpään vt. kappalaisen, Petri Revon johdolla. Lahjoitukseen osallistui myös Oxdog-mailatehdas, johon löytyi yhteys Keravan seurakunnan nuoristyöntekijän Juha Pitkän kautta.

– On hienoa osallistua tällä konkreettisella tavalla lähetystyöhön nuorten parissa. Näin lähetystyö tulee todeksi omassa lähipiirissä ja joukkueemme parissa, iloitsee Repo.

Elämän leipä -seurakunnan raamattukerhon kolmekymmentä lasta, joista suurin osa poikia, ottivat suomalaisten lahjan kiitollisuudella vastaan. Kiivaat säbäpelit alkoivat heti. Haifassa virinnyt urheilulähetystyö sai sopivasti ”bensaa liekkeihin”. Kylvettiinkö tässä Israelin salibandyhistorian siemen?

Elämän leipä on vireä arabiseurakunta, joka tavoittaa erityisesti perheitä, nuoria ja lapsia. Seurakunnan vetäjien Pirkko ja Elias Saidin myötävaikutuksella urheilulähetystyö ja salibandy ovat tulleet osaksi seurakunnan dynaamista nuorisotyötä. Tämän työn kautta moni arabi ja juutalainenkin saa kuulla evankeliumin.