Uusi lähettipari siunataan lähetystyöntekijöiksi – suuntana Etiopia

Kevään lähetyskurssi on loppusuoralla ja edessä on kurssilla opiskelleen Korpin perheen siunaaminen lähetystyöntekijöiksi osana sunnuntain jumalanpalvelusta Suomen Raamattuopistolla 26.5.2019.

– Olemme kurssin aikana kulkeneet monella tapaa pitkän matkan alkuvuoden lähtöpisteestä. Poikamme, joka oli kurssin alkaessa kolmeviikkoinen vauva, on jo saanut ensimmäiset hampaansa ja alkanut maistella kiinteitä ruokia.

– Mitä tulee kohdemaavalintaamme, olemme rukouksien ja keskusteluiden tuloksena päätyneet Etiopiaan. Olemmekin olleet jo yhteydessä paikalliseen yhteistyöjärjestöömme, Norjan luterilaiseen lähetysliittoon (NLM), jossa on iloittu päätöksestämme ja toivotettu meidät tervetulleeksi. Myös viisumiprosessi on pyörähtänyt käyntiin. Rukouksemme on, että Luojamme pitäisi tämän oven auki ja lähettäisi meidät, mikäli se on Hänen tahtonsa.

Mikäli lähtöprosessi etenee suunnitelmien mukaan, Etiopiassa Korppeja odottaa aluksi reilun puolen vuoden kielikoulu Addis Abebassa. Sen jälkeen he muuttavat pieneen kaupunkiin Itä-Etiopiaan. Sieltä käsin heidän on tarkoitus olla mukana NLM:n kehitysyhteistyöhankkeissa Etiopian Mekane Yesus -kirkon työyhteydessä.

– Tarkoituksemme on myös osallistua paikallisen seurakunnan toimintaan. Haluamme myös pitää mielessä urheilutyön sekä taidelähetyksen mahdollisuudet tulevaisuutta varten.

– Olemme rukoilleet, että Jumala lähettäisi samalle paikkakunnalle Etiopiassa muita lähettejä, sillä edellisten on määrä siirtyä pois perheemme saavuttua.

– Lämpimästi tervetuloa mukaan siunaamiseen, Korpit toivottavat.