Lähetys saa juoksemaan

Kylväjä on toista vuotta mukana kaikkia kirkkomme lähetysjärjestöjä yhdistävässä ja lähetyksen profiilia uudella tavalla nostavassa Run for Missions -juoksuhaasteessa. Kauden päätapahtuma oli elokuun lopussa Tampere Maraton, jossa Kylväjän työn hyväksi juoksi neljä yksilöjuoksijaa 10 km  ja yksi joukkue maratonin. Kolme juoksijaa juoksi juutalaistyön hyväksi keräten yhteensä liki 650 euroa. Etiopiaan lähdössä olevien lähettien hyväksi juossut joukkue keräsi yli 700 euroa. Toista kertaa Run for Missions -juoksuhaasteessa mukana ollut pitkänlinjan raamatunopettaja ja maratoonari Eero Junkkaala juoksi tänä vuonna Kylväjän Itä-Aasian teologisen koulutuksen hyväksi.

– Juokseminen pitää kunnossa ja lähetys levittää evankeliumia maailmaan. Kun ne molemmat yhdistetään, niin sehän on tosi kova juttu! Teologinen koulutus Aasiassa nuorten kirkkojen parissa on äärimmäisen tärkeä, jotta saadaan sinne asiallista raamatullista teologista tietämystä. Sitä pitäisi tukea kaikin voimin, kommentoi Eero osallistumistaan juoksuhaasteeseen.

Kylväjän lähetin Juha-Pekka Rissasen juoksu viime vuonna Israelissa keräsi liki 5 000 euroa Ebenezer-vanhainkodin sairasosaston rakennusrahaston hyväksi. Juha-Pekka juoksee 30.10. Tel Avivin Midnight Run -juoksussa R4M-väreissä työpaikkansa Immanuel-kirkon diakoniatyön hyväksi. Tel Avivin suurkaupunkialueella on monenlaista henkistä ja aineellista avun tarvetta, johon seurakunta vastaa. Tule mukaan kannustamaan Juha-Pekkaa ja tukemaan tärkeää työtä!

Run for Missions -juoksukonseptin merkeissä voi juosta lähetystyön hyväksi minkä tahansa juoksutapahtuman yhteydessä. Syyskuun lopulla Kylväjällä oli juoksija ensimmäistä kertaa mukana Jyväskylän Finlandia Maratonilla pakolaistyön hyväksi. Lue lisää R4M-juoksuhaasteesta  ja tule mukaan keräämällä oma joukkueesi tai tukemalla muiden juoksukohteita.