Pala maailmalta -kaupan tuotekuvasto on ilmestynyt

Pala maailmalta -lähetyskaupan uutuus, ensimmäinen oma tuotekuvasto, esittelee kaupan suosituimmat tuotteet. Kuvasto on juuri ilmestyneen Kylväjä-lehden liitteenä, mutta voit katsoa tai ladata sen myös omalle koneellesi.

Ostokset Pala maailmalta -kaupasta tukevat kehittyvissä maissa asuvia artesaaneja ja heidän perheitään. Ostamme kauppaan ilman välikäsiä erityisesti käsityötuotteita, joiden valmistaja on saanut reilun korvauksen työstään. Toiminta tukee naisten asemaa ja kehittää kyläyhteisöjä. Saadut varat käytetään uusien tuotteiden ostamiseen Mongoliasta ja Bangladeshista sekä muiltakin Kylväjän työalueilta.

Pala maailmalta -kaupassa voit asioida Tikkurilan basaarista, verkkokaupassa, sähköpostitse, puhelimitse tai Kylväjän tilaisuuksissa myyntipöydistä.

 

www.palamaailmalta.fi

p. 0440 265 465

asiakaspalvelu@palamaailmalta.fi