Ulan-Uden kirkon kellarikerros pian valmis

Kesäkuussa aloitetut rakennustyöt ovat edenneet niin, että kirkon kellarikerros on jo melkein valmis.
– Rankkasateet hidastivat rakennustöitä, ja pian pakkanen kiristyy talvilukemiin, joten kovin pitkään ei rakentamista voi jatkaa ilman lisälämmitystä, toteaa Itä-Siperian lähetti Anitta Lepomaa.
Työ kuitenkin etenee. Lähipäivinä laaditaan sopimus vesilaitoksen kanssa ja tehdään vesi- ja viemäriliitäntöjä. Lokakaivoon lisätään renkaita, että siitä tulee tarpeeksi syvä.
– Seurakuntalaisemme Raisan poika Viktor on saanut rakennustyömaalta hitsaajan paikan. Hän hitsaa tontin ympärille aaltopeltiaitaa.
Seurakuntalaiset odottavat innokkaasti uutta kirkkorakennusta, jossa on paljon tilaa kokoontua yhteen jumalanpalvelukseen kahden sijasta. Lapsille saadaan oma pyhäkoululuokka, ettei tarvitse kesken askartelujen väistää seurakunnan teetarjoilua.
Kirkkoherra Vladimir Nikiforov iloitsee, että rakentaminen on päässyt hyvään vauhtiin säiden aiheuttamista yllätyksistä huolimatta. Lunta on sadellut vähän, eikä siitä ole ollut haittaa. Yöpakkaset kiristyvät pikkuhiljaa. Marraskuun puolivälissä lämpötila laskee kahteenkymmeneen pakkasasteeseen ja lumipeite pysyy kevääseen asti.
– Kirkkohankkeeseen voi osallistua Suomesta käsin rukouksin ja taloudellisesti. Kiitos, että olet mukana rakentamassa kirkkoa Ulan-Udeen!

Rakenna kirkkoa Itä-Siperiaan ja osallistu keräykseen: www.kylvaja.fi/ita-siperian-kirkkohanke.