Kylväjä reagoi koronapandemiaan

Kuva: Pixabay

Kylväjä on perustanut torstaina 12.3. varautumis- ja valmiusryhmän koronapandemian varalle.

– Seuraamme tilannetta aktiivisesti sekä työalueilla että kotimaassa. Olemme ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin, lähetysjohtaja Taneli Skyttä

Koronavirus on vaikuttanut työntekijöihimme eri puolilla maailmaa.

– Osa työntekijöistämme on tullut Suomeen tartuntariskin vuoksi. Osa ei ole pystynyt palaamaan työalueille maiden suljettua rajansa, mutta he ovat pystyneet jatkamaan työtään osittain etänä Suomesta käsin.

Kylväjä seuraa kotimaassa Suomen hallituksen ohjeita ja työalueilla paikallisten viranomaisten ja Suomen Ulkoministeriön määräyksiä.

Kirkkohallituksen 12.3. antaman suosituksen mukaisesti seurakuntien kanssa järjestettävät tilaisuudet pyritään perumaan. Jyväskylään 17.–18.4. suunnitellun Areopagos-tapahtuman järjestelyjen osalta selvitetään muita mahdollisuuksia.

– Etsimme aktiivisesti mahdollisuuksia olla yhteydessä työmme ystäviin ja järjestää verkkotapaamisia. Ennen kaikkea tämä tilanne haastaa meitä rukoilemaan. Voimme luottaa Jumalan läsnäoloon kaikissa olosuhteissa, Skyttä rohkaisee.