Viestintäpäällikkö vaihtuu Kylväjässä – ”Nyt on toisten vuoro jatkaa”

Vuoden 2015 syksystä Lähetysyhdistys Kylväjän viestintäpäällikkönä toiminut Outi Saari (o.s. Rajala) jää pois tehtävästään tänä keväänä jäädessään äitiyslomalleHelmikuusta alkaen Saari on perehdyttänyt työlleen jatkajaa. Tehtävään Kylväjän hallitus on kutsunut Mari Turusen, joka on toiminut Uusi Tie -lehden toimittajana ja Perheniemen opiston vararehtorina 

 

Saari on kokenut työnsä rikkaana mahdollisuutena tehdä ja opetella uutta lähetyksen saralla, ystäväjoukon esirukousten kantamana.  

Koin aikani Kylväjän viestinnän rakentajana tulleen täyteen, ja nyt on toisten vuoro jatkaa, Saari kertoo. Työpaikka Kylväjässä kuitenkin säilyy, ja tulevaisuudessa selviää, missä muodossa. 

Toimittaessaan viime vuoden lopulla lähetysjohtaja Taneli Skytän pyynnöstä Kylväjän toimintasuunnitelmaa Tietä rukoillen – Kylväjän toiminnan suunta 2020 Turunen vaikuttui lähetysjärjestön työn laajuudesta. Eri toimijoiden ja lähettien asiantuntemus ja kutsumustietoisuus sekä paneutuminen tehtäviinsä työalueilla ja kotimaassa puhuttelivat häntä. Kirjoitustehtävän kautta avautui myös uusi tehtävä tulevana viestintäpäällikkönä. 

–  Työni pohjana on halu kertoa siitä, mitä Jeesus tekee maailmalla. Hänen rakkautensa ja armonsa mullistaa elämää. Lähettien tarinat voivat olla kipinä lähetysherätykselle, niin että nuori sukupolvi ottaa paikkansa lähetystyössä, Turunen kertoo.  

Viestintäpäällikön vaihtumisessa oli vahva johdatuksen tuntu. Kuuntele illan Lähetysvartista, miten tarkasti asioita kuljetettiin.

Lähetysvartti Radio Deissä tänään 24.3. klo 20. Ohjelma on kuultavissa myös Lähetysvartin sivuilla.