Siirry sisältöön

Arja Halttunen

lähetystyöntekijä

Olen Arja Halttunen, lähetystyöntekijä Venäjän Irkutskissa. Teen tavoittavaa työtä shamanistien ja tiibetinbuddhalaisten parissa Irkutskin alueen burjaattikylissä ja Tunkan alueella Burjatiassa. Lisäksi tuen kristittyjen hengellistä kasvua pitämällä ilosanomapiiriä. Tämä työnkuva sopii minulle hyvin, sillä tykkään olla liikkeellä ihmisiä kohtaamassa ja tutustua uusiin ihmisiin. Vaikeutta työhön tuo burjaattien harjoittama henkienpalvonta. Ystävyysevankeliointi on hidas tapa viedä pelastuksen sanomaa, mutta vasta luottamuksen synnyttyä burjaatit uskaltavat irrottautua henkien palvonnasta ja vastaanottaa kristinuskon sanoman. Saamme uskoa, että Pyhän Hengen elävöittämä todistus Jeesuksesta Kristuksesta voittaa pelon. Liity renkaaseeni ja tule mukaan lähetystyöhön burjaattien parissa!


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Arja Halttusen työhön

  Mahdollista Arjan työ Irkutskissa.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0028 5
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: