Siirry sisältöön

Bella ja Faisal Masih

lähetystyöntekijä, diakoniatyöntekijä

Työskentelemme pakolaisten parissa Kreikassa. Faisal tekee sielunhoitotyötä, kotikäyntejä, diakonista avustamista sekä jakaa myös taloudellista apua. Oma kotimme ja puhelimemme ovat auki rukousta ja sielunhoitoa tarvitseville. Faisal pitää paljon raamattutunteja sekä kreikan ja englannin kielen oppitunteja Zoomissa. Koropin kirkossa Faisal on vastuussa jumalanpalveluksista. Bella tekee asuinalueellaan diakoniatyötä naisten parissa. Bella auttaa lääkärikäynneissä, hätätilanteissa, virallisissa asioissa ja kaikessa, missä apua tarvitaan ja missä voi auttaa. Bella vetää naisten raamattupiiriä. Hän on myös vastuussa Koropin kirkon kahvi- ja välillä ruokatarjoiluistakin. Yhdessä kutsumme seurakuntalaisia myös kotiimme virkistäytymään ja rukoilemaan.


  SähköpostinaKirjepostina


  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Masihien työhön

  Mahdollista Bellan ja Faisalin työ pakolaisten parissa Kreikassa.

  Tee lahjoitus!