Siirry sisältöön

Bella ja Faisal Masih

lähetystyöntekijät

Teemme diasporatyötä Kreikassa. Faisal toimii sielunhoitajana, tekee kotikäyntejä ja tarjoaa diakonista apua sekä jakaa taloudellista avustusta. Faisal pitää paljon raamattutunteja sekä kreikan ja englannin kielen oppitunteja. Koropin kirkossa Faisal on vastuussa jumalanpalveluksista. Bella tekee asuinalueellaan diakoniatyötä naisten parissa. Bella auttaa lääkärikäynneissä, hätätilanteissa, virallisissa asioissa ja hän vetää myös naisten raamattupiiriä. Hän on lisäksi vastuussa Koropin kirkon kahvi- ja välillä ruokatarjoiluistakin. Yhdessä kutsumme seurakuntalaisia myös kotiimme virkistäytymään ja rukoilemaan.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Masihien työhön

  Mahdollista Bellan ja Faisalin työ liikkeellä olevien kansojen parissa Kreikassa.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0073 5
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: