Siirry sisältöön

Elina Nevalainen

Bangladeshin-työntekijä

Työskentelen kansainvälisen sairaalan (Lutheran Aid to Medicine in Bangladesh, LAMB) yhteydessä fysioterapeuttina ja kehitän paikallisten työntekijöiden fysioterapiaosaamista kouluttamalla.

Jumalan kuvaksi luotu ihmiskeho on valtavan monimutkainen, pikkutarkka ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Syntiin langenneessa maailmassa tuo keho ei kuitenkaan toimi täydellisesti, vaan vaivoja ja kipuja riittää. Haluan olla lievittämässä jo maallista tuskaa alueella, jossa kuntoutuksen mahdollisuuksia ei vielä laajasti tunneta. Samalla haluan kertoa suuremmasta: Jumala on rakastanut sinua juuri tuollaisena niin paljon, ettei kuolemakaan ollut liian kova hinta sinun vuoksesi.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Elina Nevalaisen työhön

  Mahdollista Elinan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0075 1
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: