Siirry sisältöön

Hanna Lindberg

apulaislähetysjohtaja
+358 50 413 2942

Työskentelen Kylväjän apulaislähetysjohtajana, jotta ihmisillä on mahdollisuus elää todeksi Jumalalta saamansa tehtävä. Uskomme juutalaiset juuret ovat itselleni ikkuna Jumalan pelastussuunnitelmaan Jeesus Messiaassa koko maailmaa varten. Omalla paikallani haluan jakaa sitä suuressa mukana olemisen kokemusta, jonka olen löytänyt Jumalan valtakunnan työssä. Saan käyttää Jumalan lähetyksen hyväksi häneltä saamiani lahjoja ja oppia lisää muilta johtaessani työalueyksikköä, joka suunnittelee ja koordinoi Kylväjän ulkomaista työtä strategian ja yleisten periaatteiden pohjalta.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Hanna Lindbergin työhön

  Mahdollista Hannan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0066 7
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: