Siirry sisältöön

Petteri Tiainen

Agora-verkostovastaava
+358 40 713 6485

Kehitän liike-elämäyhteistyötä Kylväjässä ja toimin Agora-verkostovastaavana. Tavoitteenamme on rakentaa laaja kristittyjen yrittäjien ja yritysten verkosto nimeltään Agora. Verkostossa verkostoidutaan, tuetaan toinen toistaan ja etsitään yhdessä mahdollisuuksia toimia aktiivisesti Jumalan missiossa Kylväjän tarjoamien erilaisten mahdollisuuksien kautta. Työssäni tapaan kristittyjä yrittäjiä ja liike-elämän ihmisiä ja kutsun heitä mukaan Agora-verkostoon. Ylläpidän ja kehitän verkoston toimintaa yhdessä upean Agora-tiimin ja muiden verkostolaisten kanssa. Yhdessä tuemme lähetystyötä moninaisilla lahjoilla, esirukouksin ja uhrauksin.


  SähköpostinaKirjepostina


  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Petteri Tiaisen työhön

  Mahdollista Petterin työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0093 9
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: