Siirry sisältöön

Risto ja Marja Liedenpohja

lähetystyöntekijät

Tavoitamme Odessan juutalaisia, jotta he voivat kuulla pelastavan evankeliumin omasta Messiaastaan, Jeesuksesta. Vastaamme juutalaisten juhlien ja sapattitilaisuuksien järjestämisestä joko livenä tai Youtube-sapatteina. Ohjaamme ja koordinoimme vammaistyötä, niin että vammaiset kohdataan kokonaisvaltaisesti ja he saavat kuulla evankeliumin. Osallistumme Odessan luterilaisen seurakunnan vanhemmiston toimintaan ja pyhäkoulutyöhön.

Yhteistyökumppanimme vastaavat sodan jalkoihin jääneiden, erityisesti vammaisten ihmisten ja vanhusten monenlaisiin avuntarpeisiin Kylväjän lähettämän taloudellisen tuen avulla. Pidämme aineellista ja hengellistä avustustyötä esillä Suomessa tilaisuuksissa ja mediassa, sekä kutsumme ihmisiä rukoukseen rauhan puolesta.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Liedenpohjien työhön

  Mahdollista Riston ja Marjan työ juutalaisten parissa Odessassa.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0065 4
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: