Siirry sisältöön

HAKU VUODEN 2024 LÄHETETTY-KOULUTUKSEEN ON AUKI!

Lähetetty-koulutus toteutetaan neljänä lähijaksona. Jokaisessa jaksossa käsittelemme asioita yhdessä ja itsenäisesti, kohtaamme toisiamme, tutkimme Raamatun Sanaa ja rukoilemme.

Lähetetty-koulutuksessa sinua ovat opettamassa mm. Erkki Jokinen, Jussi Miettinen, Jukka Kääriäinen, Taneli Skyttä, Saara Kinnunen ja Mikko Matikainen. Vierelläkulkijoinasi läpi koulutuksen ovat Miika Korppi ja Hanna-Maria Orava-Niskala.

  Hakemus Lähetetty-koulutukseen

  Henkilötiedot


  Nimi

  Osoite

  SiviilisäätyNaimatonNaimisissa

  Hakemuksen henkilötiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi tai muuttaa niitä, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen: tästä.


  Muut taustatiedot

  Seuraavia tietoja ei tallenneta henkilörekisteriin, vaan käytetään kurssin kehittämiseen, jotta kurssin vetäjä pystyy mukauttamaan kurssin sisältöjä ottaen paremmin huomioon kurssilla sillä hetkellä olevien tarpeet. Tiedot yhdistyvät henkilötietoihisi vain siinä vaiheessa, kun kurssin osallistujavalintoja tehdään ja toteuttamista suunnitellaan, mutta mikäli niitä käytetään myöhemmin, säilytetään niitä erillään anonymisoituna. Erityisesti vakaumukseen liittyvien tietojen käsittelyyn tarvitaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan suostumus (artikla 9, 2a: https://www.privacy-regulation.eu/fi/9.htm). Kirjoita alla oleviin kenttiin vain sellaisia tietoja, joiden käyttöön annat suostumuksen yllä kuvatussa laajuudessa.

  Koulutuksen järjestäjinä ovat

  Lähetysyhdistys Kylväjä | Suomen Raamattuopisto | Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO) | Medialähetys Sanansaattajat (Sansa)


  Hakulomakkeessa oli tekninen häiriö, jonka johdosta hakemustiedot eivät lähteneet ”Lähetä”-painiketta painaessa. Jos et ole saanut Kylväjältä sähköpostiviestiä hakemukseesi liittyen, niin ole yhteydessä suoraan Miika Korppiin, miika.korppi@kylvaja.fi

  LÄHIJAKSOT 2024
  1.-2.3.2024 (pe-ilta ja la), Suomen Raamattuopistolla (SRO) Kauniaisissa
  12.-13.4.2024 (pe-ilta ja la), SRO
  3.-4.5.2024 (pe-ilta ja la), SRO
  6.-7.9.2024 (pe-ilta ja la), Enä-Sepässä Vihdissä

  Reunion lähetetty-alumneille järjestetään 2.-3.3.2024 (la-ilta ja su) Suomen Raamattuopistolla.

  1. lähijakso: Jumalan lapsena oleminen ja kutsumukseni Hänen suunnitelmassaan

  Käsittelemme identiteettiämme Jumalan lapsina ja omaa tehtäväämme Hänen suunnitelmassaan. Mikä on Jumalan kutsu ja miten ymmärrän oman kutsumukseni? Rakennamme oman kutsumuspolun: mistä tulen, miten Herra on johdattanut minua sekä mitä lahjoja ja tehtäviä Hän on antanut minulle.

  2. lähijakso: Jeesuksen lähettämänä todistajana lähimmäisilleni Suomessa ja maailmalla 

  Tarkastelemme kutsumustamme olla Jeesuksen lähettämiä todistajia lähimmäisillemme Suomessa ja maailmalla. Tutkimme globaaleja megatrendejä ja kristillisyyttä ajassamme. Miten todistaa Kristuksesta eri taustoista ja maailmankatsomuksista tuleville ihmisille? Miten elää ja palvella omassa arjessa kutsumuksen mukaan?

  3. lähijakso: Jeesuksen lähettämänä tukena uskoon tulleelle lähimmäiselleni

  Käsittelemme miten voimme olla tukena uskoon tulleelle lähimmäisellemme ja toisaalta mahdollistaa hänen kasvuaan Jeesuksen opetuslapsena. Miten palvella ja ohjata Kristuksen tuntemiseen? Miten pitää huolta omista rajoista ja voimavaroista?

  4. lähijakso: Lähetettynä elämisen kokemuksia ja tulevaisuuden suuntaviivoja

  Tulemme takaisin yhteen jakamaan lähetettynä elämisen kokemuksia ja keskustelemaan tulevaisuuden suunnitelmista. Jaamme kokemuksia missionaarisesta arjestamme sekä mahdollisista missiomatkoistamme Suomessa ja maailmalla. Mietimme, mitä olemme oppineet ja miltä kutsumuksemme näyttää tällä hetkellä. Kuulemme myös kokemuksia lähetyskentiltä kutsuttuna elämisestä.

  Yhdessä vietetty aika synnyttää oivalluksia ja kasvun siemeniä. Siksi aterioimme ja majoitumme yhdessä Raamattuopistolla ja Enäsepässä. Lähijaksojen lisäksi kurssilla hyödynnetään nettialustaa, jonne voi kirjata oivalluksia ja jakaa yhdessä opittua. Viikonloppuihin voi osallistua myös etäyhteydellä koronatilanteen tai muun henkilökohtaisen syyn johdosta.

  Koulutus toteutetaan yhteistyössä Lähetysyhdistys Kylväjän, Medialähetys Sanansaattajien (Sansa), Suomen Raamattuopiston (SRO) ja Suomen Ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetyksen (OPKO) kanssa.

  KENELLE?

  Lähetetty-koulutus on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille (n. 18 – 35 vuotiaille).

  Lähetetty-koulutuksen jälkeen voit hakea Kylväjän tai Sansan avoinna oleviin lyhytaikaisiin tehtäviin työalueille.

  HAKU KOULUTUKSEEN JA HINNAT

  Hae vuoden 2024 koulutukseen nyt! Hakuaika päättyy 25.02.2024.

  Lähetetty-koulutuksen hinta on 80 € sisältäen neljä viikonloppua majoituksineen. Lisäksi osallistuja maksaa ateriakustannukset, jotka ovat Suomen Raamattuopistolla 29 € lähijaksolta ja Enäsepän leirikeskuksessa 38,5 € (opiskelija) tai 42,5 € (työssäkäyvä) lähijaksolta.

  Jos haluaisit osallistua Lähetetty-koulutukseen, mutta sinulla ei ole siihen taloudellisia mahdollisuuksia, voit hakea osallistumistasi varten stipendiä. Ole tässä tapauksessa yhteydessä: lahetetty@kylvaja.fi

  Lisätiedot: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, miika.korppi@kylvaja.fi