Siirry sisältöön

Lähetetty-koulutus toteutetaan neljänä lähijaksona. Jokaisessa jaksossa käsittelemme asioita yhdessä ja itsenäisesti, kohtaamme toisiamme, tutkimme Raamatun Sanaa ja rukoilemme. Käymme harjoituksenomaisesti läpi useita menetelmiä ja apukeinoja, jotka auttavat ammentamaan Raamatun Sanaa sekä elämään missionaarista elämää yhdessä lähimmäistemme kanssa.

LÄHIJAKSOT 2022
4.–5.3.2022 , Suomen Raamattuopistolla (SRO)
1.–2.4.2022 , SRO
13.–14.5.2022 , SRO
2.–3.9.2022, Enä-Seppä

Osallistuitko Lähetetty-koulutukseen 2021?
Tule mukaan Reunion-tapaamiseen Lähetetty- alumneille, 5.–6.3.2022 SRO.

1. viikonloppu: Jumalan lapsena oleminen ja kutsumukseni Hänen suunnitelmassaan

Käsittelemme identiteettiämme Jumalan lapsina ja omaa tehtäväämme Hänen suunnitelmassaan. Mikä on Jumalan kutsu ja miten ymmärrän oman kutsumukseni? Rakennamme oman kutsumuspolun: mistä tulen, miten Herra on johdattanut minua sekä mitä lahjoja ja tehtäviä Hän on antanut minulle.

2. viikonloppu: Jeesuksen lähettämänä todistajana lähimmäisilleni Suomessa ja maailmalla 

Tarkastelemme kutsumustamme olla Jeesuksen lähettämiä todistajia lähimmäisillemme Suomessa ja maailmalla. Tutkimme globaaleja megatrendejä ja kristillisyyttä ajassamme. Miten todistaa Kristuksesta eri taustoista ja maailmankatsomuksista tuleville ihmisille? Miten elää ja palvella omassa arjessa kutsumuksen mukaan?

3. viikonloppu: Jeesuksen lähettämänä tukena uskoon tulleelle lähimmäiselleni

Käsittelemme miten voimme olla tukena uskoon tulleelle lähimmäisellemme ja toisaalta mahdollistaa hänen kasvuaan Jeesuksen opetuslapsena. Miten palvella ja ohjata Kristuksen tuntemiseen? Miten pitää huolta omista rajoista ja voimavaroista?

4. viikonloppu: Lähetettynä elämisen kokemuksia ja tulevaisuuden suuntaviivoja

Tulemme takaisin yhteen jakamaan lähetettynä elämisen kokemuksia ja keskustelemaan tulevaisuuden suunnitelmista. Jaamme kokemuksia missionaarisesta arjestamme sekä mahdollisista missiomatkoistamme Suomessa ja maailmalla. Mietimme, mitä olemme oppineet ja miltä kutsumuksemme näyttää tällä hetkellä. Kuulemme myös kokemuksia lähetyskentiltä kutsuttuna elämisestä.

Yhdessä vietetty aika synnyttää oivalluksia ja kasvun siemeniä. Siksi aterioimme ja majoitumme yhdessä Raamattuopistolla ja Enäsepässä. Lähijaksojen lisäksi kurssilla hyödynnetään nettialustaa, jonne voi kirjata oivalluksia ja jakaa yhdessä opittua.

KENELLE?

Lähetetty-koulutus on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille (18 – 35 vuotiaille). Lähetettynä eläminen ei kuitenkaan katso ikää, joten olet tervetullut hakemaan kurssille iästäsi riippumatta!

HAKU KOULUTUKSEEN JA HINNAT

Vuoden 2022 koulutuksen haku avautuu joulukuun alussa!

Lähetetty-koulutuksen hinta on 50 € sisältäen neljä viikonloppua majoituksineen. Lisäksi osallistuja maksaa ateriakustannukset, jotka ovat Suomen Raamattuopistolla 26 € (opiskelija) tai 36 € (työssäkäyvä) viikonlopulta ja Enäsepän leirikeskuksessa 38,5 € (opiskelija) tai 42,5 € (työssäkäyvä) viikonlopulta.

Jos haluaisit osallistua Lähetetty-koulutukseen, mutta sinulla ei ole siihen taloudellisia mahdollisuuksia, voit hakea osallistumistasi varten stipendiä. Ole tässä tapauksessa yhteydessä: lahetetty@kylvaja.fi

Lisätiedot: lahetetty@kylvaja.fi