Rukoilemaan

On väitetty, että ilmavoimissa yhden miehen pitäminen ”ilmassa”, vaatii sadan ihmisen työtä ”maassa”. Lähetystyössä nämä ”maassa” olevat ovat esirukoilijoita, uhraajia, viestien lähettäjiä, jotka ovat halunneet antaa kappaleen sydämestään lähetystyön tukemiseen. Vain yhdessä toimiessamme lähetystyö on mahdollista. Näin kirjoittaa rovasti Olavi Peltola Kylväjä-blogissa.

Rukous on kristityille annettu tehtävä, joka koskee yhtä lailla lähettejä kuin lähettäjiä. Rukous myös yhdistää lähetit ja lähtijät Isän Jumalan kasvojen edessä. Hänen luokseen kannamme toinen toisiamme. Tule mukaan rukoilemaan!

Päivän rukoukset

Nettisivuilla ja Facebookissa ilmestyy päivittäin Päivän rukous ajankohtaisten tai ajattomampien rukousaiheiden puolesta. Rukouksissa muistetaan Kylväjän työtä sekä kohdataan Pyhä Jumala kipujen, ilojen, huolien ja kiitosten kanssa. Vanhemmat rukoukset löydät arkistosta.

Rukousmuistio

Kylväjä-lehden välissä ilmestyy kolme kertaa vuodessa rukousmuistio, johon on koottu lähetystyöntekijöiden, työalueiden ja kotimaan rukousaiheita. Rukousmuistion voi tilata Kylväjän toimistolta.

Rukouskortti

Rukouskortti lähetetään viikottain sähköpostiin. Siihen on koottu ajankohtaisia lähetyselämän rukousaiheita työalueilta ja kotimaasta. Tilaa omasi nettilomakkeella tai osoitteesta rukoukset@kylvaja.fi.

Lähettikirjeet

Yksittäisten lähettien rukousaiheista saa tietoa lähettikirjeistä, joita voi tilata Kylväjän toimistolta.

Rukoustehtäviä

Haluaisitko olla mukana näiden esirukousmateriaalien tekemisessä? Tehtävää olisi rukouskortin kokoajalle, rukousmuistion aiheiden kerääjälle sekä Päivän rukousten kirjoittajille. Ota yhteyttä rukoukset@kylvaja.fi.

Rukousaiheiden jakamista

Jos sinulla olisi oma rukousaihe, jonka haluaisit jättää Kylväjän toimiston aamurukouksiin lähetä viesti osoitteeseen rukoukset@kylvaja.fi. Rukousaiheita voidaan muistaa myös Päivän rukouksissa. Suosittelemme rukousaiheiden jättämistä myös suositun Domini life -sovelluksen rukoukset -osioon.