Tule mukaan

riemu_hennaTällä sivustolla esillä on polkuja Jumalan työhön Kylväjän kautta. Tutki vasemman reunan linkkejä ja tule mukaan tai jatka lukemista ja kuulostele tarkemmin!

Meidät on kutsuttu elämään omana itsenämme yhteydessä Jumalaan. Yksinkertaista ja samalla jotain valtavan suurta.

Jumala kutsuu ihmistä oman todellisuutensa vaikutuspiiriin. Jumalan puhe tähtää siihen, että ihminen löytää minuutensa yksilönä ja yhteisönä suhteessa Luojaansa ja luotuun maailmaan. Kuulevan ja vastaavan ihmisen asenne Jumalan edessä on rukous ja sanat, tässä olen.

Jumalan ilmoitus ihmiselle on kutsumista ja lähettämistä. Mielekäs elämä on vastaamista Jumalan puhutteluun. Vastaukset ovat yksilöllisiä mutta niissä on yksi yhteinen piirre. Jumala itse varustaa, voimistaa, vahvistaa ja lujittaa omansa – ja lähettää liikkeelle.

Oman mukavuusalueen ylitys kannattaa tehdä, sillä jotain oleellista tapahtuu liikkeellä ollessa. Tulemme riippuvaiseksi Jumalasta ja siitä, mitä hän on. Jos näin ihmeellisesti on omalla kohdallani, miksi en laittaisi itseäni likoon, että joku toinen pääsisi tästä rikkaudesta osalliseksi? Tässä olen. Lähetä minut.

Olemme kutsuttuja kokonaisvaltaiseen elämään, jolle Jumala haluaa antaa merkityksen. Jopa siinä määrin, että alamme pitää itseämme etuoikeutettuina saadessamme olla ja toimia Jeesuksen todistajina omalla paikallamme siinä missä nyt olemme, ja aina maailman ääriin saakka.

Miten laittaa lähetys elämään omalla kohdallani?

Sen tietää Herra Jeesus, joka johdattaa sinua sitä kohti, mitä Hänellä on sydämellään sinua ja sinun kauttasi muita varten. Kuulostele, mikä asia tai tehtävä alkaa vetää sinua puoleensa. Kun ajatus syttyy, ota se todesta. Lähetyselämä kasvaa arkisissa valinnoissa.  

Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivasta reitistä! Kylväjän kotimaan työntekijöiden yhteystiedoilla pääset myös eteenpäin.

Näitä Jeesuksen Kristuksen kutsumia olette myös te. Room. 1:6