Seurakunnille

Näiltä sivuilta löydät seurakuntien käyttöön tarkoitettua materiaalia, jota myös yksittäiset henkilöt voivat vapaasti hyödyntää. Monenlaista materiaalia löytyy myös Tule mukaan -sivuilta.

Kylväjän kolehtipyhä 5.11.2017

Kirkkohallituksen määräämä Kylväjän kolehtipyhä on uskonpuhdistuksen muistopäivänä 5.11.2017. Kolehtikohteena on Raamatun opetus ja koulutus Aasiassa ja Afrikassa.

 

Kolehtipyhänä 6.11.2016 kerätty kolehti urheilulähetystyöhön oli yhteensä 69 194,48 euroa. Vuonna 2016 muina pyhinä kerätty kolehti tavoittamattomien tavoittamiseen oli yhteensä 12 707,06 euroa.

 

Muut kolehtipyhät

Kylväjän tekemää työtä voi tukea myös muina pyhinä, jolloin kolehti ohjeiden mukaan kerätään lähetystyöhön seurakunnan valitseman Kirkon virallisen lähetysjärjestön kautta. Kylväjälle kerättävä kolehti kohdistetaan ”Tavoittamattomien tavoittamiseen” ja varat käytetään muun muassa Itä-Siperiassa avatun uuden työalueen tukemiseen. Kolehteja voi kerätä Kylväjän lähetystyölle myös vapaina kolehtipyhinä ja erilaisissa seurakuntatilaisuuksissa.

Lisätietoja kolehtien tilityksistä.

 

Vuosikertomus Kylväjän työvuodesta 2016

Vuosikertomuksessa kerrotaan järjestön toiminnasta niin kentillä kuin kotimaassa. Vuosikertomusta voi lukea sähköisesti tai tilata painettuna versiona Kylväjän toimistosta.

 

Seurakuntien edustajien tapaaminen Lähetyksen Kesäpäivillä

Seurakuntien edustajat tapaavat Lähetyksen kesäpäivillä jälleen ensi kesänä Raahessa lauantaina 17.6.2017.

Yleisesitteen kansikuva

 

Esitteet

Kylväjä julkaisee yleisesitettä, joka kertoo lyhyesti millaista työtä tehdään eri työalueilla. Työalueiden esitteissä kerromme työalueittemme erityispiirteistä. Jokainen lähetti esitellään lähettiesitteessä. Esitteitä on saatavilla Kylväjän toimistosta, osoitteesta kylvaja@kylvaja.fi tai työntekijöiden välityksellä.

 

 

Menox maailmalle -musikaali

Menox maailmalle -musikaali on Jukka Salmisen säveltämä, Kylväjän työstä maailmalla kertova lastenmusikaali, jonka järjestämistä varten seurakunnat voivat tilata materiaalit. Tarkempia tietoja.

 

 

Kirjepyhäkoulu

KirjepyhäkoululogoKirjepyhäkoulu tuo lapselle postilaatikkoon tai sähköpostin välityksellä kerran kuukaudessa pyhäkouluhetken kotiin. Pyhäkoulukirjeen voi tilata vaikka kaikille alakouluikäisille seurakuntalaisille.

JurttaJurttaesite 2015_kansi

Mongoliasta tuotettua  jurtta-asumusta kalusteineen ja oheismateriaaleineen voi tilata seurakuntien ja muiden yhteisöjen käyttöön. Tarkempia tietoja Kylväjän toimistosta, puh. (09) 253 254 00 tai kylvaja@kylvaja.fi

 

 

Bambumajaesite 2015_kansi

Bangladeshilainen bambumaja

Bambumajaa voi tilata seurakuntien ja yhteisöjen käyttöön. Tarkempia tietoja viereisestä esitteestä tai Kylväjän toimistosta.

 

 

 

 

Vieraana keittiössäMicrosoft PowerPoint - Vieraana keittiössä 9_10_2005_edit [Compa

Vieraana keittiössä -keittokirjassa on bangladeshilaisia, mongolialaisia, keski-aasialaisia, tansanialaisia ja etiopialaisia reseptejä.

 

Varhaiskasvatusaineistoa

Kylväjä on julkaissut materiaalipaketin päiväkotien uskontokasvatukseen. Lähetystyötä esittelevä julkaisu käsittelee Kylväjän Bangladeshin-työtä. Kuvakirjalla ja siihen liittyvällä opettajan oppaalla on käyttöä myös seurakuntatyössä.

Lähetyskasvatusaineistoa varhaiskasvatukseen, Ammattilaisen aineisto saatavana sähköisenä: kuvakirja.pdfkuvakirja.pps opettajan_opas.pdf

Jurtta-askartelumateriaali

Jurtta on mongolialaisten asumus. Alla olevista linkeistä löydät kaksi eri askartelumallia, joiden avulla pääset rakentamaan oman jurtan. Jurttia voi askarrella yhtä lailla kotona kuin seurakuntien lapsi- ja varhaisnuorisotyön kerhoissa, leireillä ja lähetystapahtumissa.

Jurtta-askartelumateriaali  

Huom!  Tiedostot on tekijäsuojattu sellaisin ehdoin, että käyttäjillä ei ole lupa muuttaa sen sisältöä esimerkiksi poistamalla siitä Kylväjän tunnuksia.

 

Lähetysmateriaalia eri työalueilta

Kylväjästä voi lainata lähetysmateriaalia eri työalueilta. Tiedustelut, puh. 09 2532 5400 tai kotimaa@kylvaja.fi