Siirry sisältöön

Seurakunnille


SEURAKUNNILLE

Kylväjän seurakuntatyönkoordinaattorit luovat yhteyksiä, ystävyyttä ja yhteistä työnäkyä seurakuntien ja muiden lähettäjien kanssa.

Kun asiasi koskee nimikkosopimuksia tai haluat kutsua lähettimme tai työntekijämme vierailulle seurakuntaan, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

Haluaisitteko solmia yhteistyösopimuksen kanssamme?

TEITÄ PALVELEVAT

Seurakuntatyönkoordinaattori Liisi Niemelä
liisi.niemela@kylvaja.fi  
050 344 3554
Liisi palvelee Helsingin, Kuopion, Lapuan, Mikkelin
ja Porvoon hiippakunnissa sijaitsevia seurakuntia

Seurakuntatyönkoordinaattori Katariina Leskelä 
katariina.leskela@kylvaja.fi
050 415 6116
Katariina palvelee Turun arkkihiippakunnassa sekä
Espoon, Oulun ja Tampereen hiippakunnissa sijaitsevia seurakuntia


Mitä tarjoamme?
Teemme pakolaistyötä Ateenassa. Kylväjän suomeksi tekstittämä Jesus in Athens -elokuva vie katsojan työn ytimeen ja se on koskettanut jo satojen sydämiä.

Seurakunnat voivat järjestää oman elokuvanäytöksen sopimalla ajankohdasta pakolaistyön työaluevastaava Mikko Puhalaisen kanssa, mikko.puhalainen@kylvaja.fi, p. 050 416 7543. Tutustu työhömme pakolaistyön sivulla


Seurakuntavierailut
Kotimaanjaksoilla olevia lähetystyöntekijöitä voi kutsua vierailulle. Työalueilla olevia lähetystyöntekijöitä voi kutsua mukaan seurakuntien tilaisuuksiin verkkoyhteyksin. Kysy lisää Liisiltä ja Katariinalta.

Valokuvanäyttelyt

Mongolialaiset äidit -valokuvanäyttelyn voi tilata itsenäisenä kokonaisuutena. Tarkempia tietoja p. 09 253 254 00, kylvaja@kylvaja.fi ja täältä.


Auta Ukrainaa! 

Tue kauttamme sodan jalkoihin jääneitä. Osallistu kaikkein heikoimmassa asemassa olevien vammaisten auttamiseen ja sodan jalkoihin jääneiden tukemiseen.

Sodan keskellä ihmiset Ukrainassa tarvitsevat monenlaista apua. Kylväjän paikallisten yhteistyökumppanien kautta vammaisille ihmisille toimitetaan ruoka-apua ja lääkkeitä. Sodan takia pakoon lähteneille toimitetaan hätäapua.

Kylväjä on työskennellyt Odessassa vuodesta 2008 paikallisten järjestöjen ja seurakuntien kanssa. Kumppanimme ovat pyytäneet meiltä taloudellista tukea voidakseen vastata ihmisten avuntarpeisiin. Apu menee perille suoraan heidän kauttaan.

Rahankeräyslupa: RA/2021/1495. Lupa voimassa 1.1.2022 alkaen. Luvat kattavat koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lataa keräyskuva suomeksi täältä:

Vaaka screen 1900 x 1080 px
Pysty screen 1080 x 1900 px
Instagram-neliö 1080 x 1080 px
Facebook 1200 x 800 px

Lataa keräyskuva ruotsiksi täältä:

Vaaka screen 1900 x 1080 px
Pysty screen 1080 x 1900 px
Instagram-neliö 1080 x 1080 px
Facebook 1200 x 800 px

Lataa kolehtipohja tästä suomeksi ja ruotsiksi!

Keräystä voi pitää esillä myös tämän videon avulla.


Suosituskolehti 2022

Pakolaistaustaisten kristittyjen varustamiseen lähetystyöhön Kylväjän kautta
Joka vuosi Eurooppaan saapuu tuhansia pakolaisia, jotka pakenevat väkivaltaa, kaaosta ja työttömyyttä. Monien pakolaisten matka kulkee Turkin kautta Kreikkaan. Heidän tavoitteenaan on päästä muualle Eurooppaan. Liikkeelle on lähdetty paremman elämän toivossa, mutta moni on yllätyksekseen löytänyt jotain vielä parempaa: yhteyden Luojaansa ja evankeliumin ilon. Kristittyjen palvelevan rakkauden kohtaaminen on herättänyt kiinnostuksen Raamattua kohtaan, ja sen lukeminen on muuttanut käsityksen kristinuskosta.  Kasvava joukko ensimmäisen sukupolven kristittyjä näkee nyt, että heidän kokemansa hyvä on tarkoitettu jaettavaksi. Kylväjä haluaa olla varustamassa näitä uusia kristittyjä levittämään evankeliumia ja olemaan siunauksena muille.Tilitykset
Tilityksiä tehdessä valitse alta oikeat. Näin viitenumerolaskuri antaa käyttöösi oikean viitenumeron.

Laskurista valitaan kohde ja oma seurakunta. Esimerkiksi viitenumero suosituskolehdille Rauman seurakunnalle on 40121 02310 09022 3.

Tili, jolle tilityksen voi maksaa on FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH).
Y-tunnus: 0205275-2
Tilityksiin liittyviä kysymyksiä? Lähetä sähköpostia: talous@kylvaja.fi.


Kylväjän esittely seurakunnassa

Kylväjä on evankelis-luterilainen, Raamattuun sitoutuva kirkon ulkolähetysjärjestö, joka lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja.

Kylväjä sitoutuu kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen, johon kuuluu evankeliumin julistaminen sekä yhteisöjen elinolosuhteiden kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Katso lisää info-sivultamme. Käytä työstämme kertovaa videota tai PowerPoint-esitystä.