Siirry sisältöön

Seurakunnille


Kylväjän seurakuntatyönkoordinaattorit luovat yhteyksiä, ystävyyttä ja yhteistä työnäkyä seurakuntien ja muiden lähettäjien kanssa.

Kun asiasi koskee nimikkosopimuksia tai haluat kutsua lähettimme tai työntekijämme vierailulle seurakuntaan, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä!

TEITÄ PALVELEVAT

Seurakuntatyönkoordinaattori Liisi Niemelä
liisi.niemela@kylvaja.fi  
050 344 3554
Liisi palvelee Helsingin, Kuopion, Lapuan, Mikkelin
ja Porvoon hiippakunnissa sijaitsevia seurakuntia

Seurakuntatyönkoordinaattori Katariina Leskelä 
katariina.leskela@kylvaja.fi
050 415 6116
Katariina palvelee Turun arkkihiippakunnassa sekä
Espoon, Oulun ja Tampereen hiippakunnissa sijaitsevia seurakuntia

Mitä tarjoamme?
Teemme pakolaistyötä Ateenassa. Kylväjän suomeksi tekstittämä Jesus in Athens -elokuva vie katsojan työn ytimeen ja se on koskettanut jo satojen sydämiä. Seuraavat elokuvanäytökset pidetään pe 21.1.2022 klo 10 ja pe 18.2.2022 klo 18. Mukaan pääsee ilmoittautumalla täällä.

Seurakunnat voivat järjestää oman elokuvanäytöksen sopimalla ajankohdasta pakolaistyön työaluevastaava Mikko Puhalaisen kanssa, mikko.puhalainen@kylvaja.fi, p. 050 416 7543. Tutustu työhömme pakolaistyön sivulla


Seurakuntavierailut
Kotimaanjaksoilla olevia lähetystyöntekijöitä voi kutsua vierailulle. Työalueilla olevia lähetystyöntekijöitä voi kutsua mukaan seurakuntien tilaisuuksiin verkkoyhteyksin. Kysy lisää Liisiltä ja Katariinalta.

Valokuvanäyttelyt
Järjestä Toisen todellisuuden kielioppi -valokuvanäyttely digitaalisena vaikka seurakunnan sähköisellä näytöllä tai tule katsomaan näyttely:

Tikkurilan kirkko  27.11.–12.12.

Teokset huutokaupataan Kylväjän työn hyväksi huuto.net -sivustolla. Myynti käynnistyy 8.12. ja se huipentuu 18.12. Lue lisää.

Mongolialaiset äidit -valokuvanäyttelyn voi tilata itsenäisenä kokonaisuutena. Tarkempia tietoja p. 09 253 254 00, kylvaja@kylvaja.fi ja alla olevista esitteitä. Lue lisää.


Kolehtipyhä 2021

Suosituskolehti 2021
Tavoittamattomien tavoittamiseen Etiopiassa Lähetysyhdistys Kylväjän kautta. Toimimme maailman suurimman luterilaisen, Mekane Yesus -kirkon työyhteydessä tukien sen teologista koulutusta ja mission vahvistamista. Kirkon nopea kasvu on myös haaste, sillä organisaation kehittäminen ja työntekijäkoulutus kasvavat hitaammin. Tarve koulutuksen kehittämiselle on suuri. Kristittyjen määrä maassa jatkaa kasvuaan. Etiopiassa on kuitenkin myös evankeliumin kannalta tavoittamattomia ja vähän tavoitettuja alueita ja kansanryhmiä, joiden parissa lähetystyöntekijöitämme työskentelee. Työ vähiten saavutettujen ryhmien keskuudessa on hidasta ja haastavaa.

Haluaisitteko solmia yhteistyösopimuksen kanssamme?

Tilitykset
Tilityksiä tehdessä valitse alta oikeat. Näin viitenumerolaskuri antaa käyttöösi oikean viitenumeron.

Laskurista valitaan kohde ja oma seurakunta. Esimerkiksi viitenumero suosituskolehdille Rauman seurakunnalle on 40121 02310 09022 3.

Tili, jolle tilityksen voi maksaa on FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH).
Y-tunnus: 0205275-2
Tilityksiin liittyviä kysymyksiä? Lähetä sähköpostia: talous@kylvaja.fi.


Kylväjän esittely seurakunnassa

Kylväjä on evankelis-luterilainen, Raamattuun sitoutuva kirkon ulkolähetysjärjestö, joka lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja.

Kylväjä sitoutuu kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen, johon kuuluu evankeliumin julistaminen sekä yhteisöjen elinolosuhteiden kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Katso lisää info-sivultamme. Käytä työstämme kertovaa videota.