Siirry sisältöön

Kaukasia

Teemme seurakuntaa perustavaa työtä Kaukasiassa, jonka väestöstä vain 0,3 prosenttia on evankelisia kristittyjä.

Kulttuuriltaan itämaisessa ja valtauskonnoltaan islamilaisessa Kaukasiassa kristinuskoa pidetään vieraiden kansojen uskontona, minkä vuoksi ihmisillä on suuri kynnys vastaanottaa Jeesus Jumalan Poikana ja ainoana tienä taivaaseen.  Kaukasia on suurelta osin evankeliumilla saavuttamaton, sen väestöstä vain 0,3 % on evankelisia kristittyjä. Uskonnonvapaustilanne Kaukasiassa on vaikea eikä seurakuntien avoin toiminta ole aina mahdollista.

Kaukasiassa teemme seurakuntaa perustavaa työtä, jonka tavoitteena on julkinen, luterilainen, ulospäin suuntautuva seurakunta. Työstä vastaa paikallinen evankelista, joka pitää esillä evankeliumin hyvää sanomaa kohtaamisissa ihmisten kanssa sekä seurakunnan kotikokoontumisissa.

Liity Kaukasian työn lähettäjärenkaaseen! Näin saat ajankohtaista tietoa ja pysyt mukana työn käänteissä. 

Rukous

Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh.14:6)

Herra Jeesus, rukoilemme Kaukasiassa Jumalan valtakunnan vahvistumista. Anna viisautta, voimia, kärsivällisyyttä paikallisille uskoville johtaa seurakuntia, järjestää säännöllisiä tilaisuuksia.

Kiitos, että tavoittava työ maaseudulla saa jatkua tuloksellisesti. Olkoon ulospäin suuntautuva, vireä luterilainen seurakunta, paikka, josta kuuluu ylistys, kiitos ja kunnia Taivaan Isälle paikallisella kielellä.

Aamen.

Lahjoita Kaukasian työhön

Tutustu työntekijöihimme.

Tue työtämme Kaukasiassa. Tee lahjoitus: