Siirry sisältöön

Kaukasia

Teemme seurakuntaa perustavaa työtä Kaukasiassa, jonka väestöstä vain 0,3 prosenttia on evankelisia kristittyjä.

Kulttuuriltaan itämaisessa ja valtauskonnoltaan islamilaisessa Kaukasiassa kristinuskoa pidetään vieraiden kansojen uskontona, minkä vuoksi ihmisillä on suuri kynnys vastaanottaa Jeesus Jumalan Poikana ja ainoana tienä taivaaseen.  Kaukasia on suurelta osin evankeliumilta saavuttamaton, sen väestöstä vain 0,3 prosenttia on evankelikaalisia kristittyjä. Uskonnonvapaustilanne Kaukasiassa on vaikea eikä seurakuntien avoin toiminta ole aina mahdollista. 

Kaukasiassa tehdään seurakuntaa perustavaa työtä, jonka tavoitteena on julkinen, luterilainen, ulospäin suuntautuva seurakunta paikallisella kielellä. Lisäksi työtä tehdään monissa eri työyhteyksissä edistäen paikallisten ihmisten hyvinvointia ja Jumalan valtakuntaa. 

Liity Kylväjä Aasiassa Facebook-ryhmään! Näin saat ajankohtaista tietoa ja pysyt mukana työn käänteissä. 

Rukous

Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh.14:6)

Herra Jeesus, rukoilemme Kaukasiassa Jumalan valtakunnan vahvistumista. Anna viisautta, voimia, kärsivällisyyttä paikallisille uskoville johtaa seurakuntia, järjestää säännöllisiä tilaisuuksia.

Kiitos, että tavoittava työ maaseudulla saa jatkua tuloksellisesti. Olkoon ulospäin suuntautuva, vireä luterilainen seurakunta, paikka, josta kuuluu ylistys, kiitos ja kunnia Taivaan Isälle paikallisella kielellä.

Aamen.

Lahjoita Kaukasian työhön

Tutustu työntekijöihimme.

Tue työtämme Kaukasiassa. Tee lahjoitus: