Siirry sisältöön

Keski-Aasia

Maailman köyhimpiin maihin kuuluvassa Keski-Aasiassa ei ole julkista seurakuntaa, joka olisi paikallisille avoin. Palvelemme parantaen ihmisten elinolosuhteita rikkirevityssä maassa.

Kylväjä toimii Keski-Aasiassa kansainvälisen kristillisen avustusjärjestön työyhteydessä. Yhdessä paikallisten viranomaisten ja väestön kanssa suunnitelluilla ja toteutetuilla terveydenhuollon sekä yhteisön kehittämisen hankkeilla pyritään luomaan parannusta väestön sosiaalisiin ja materiaalisiin tarpeisiin. Toiminnassamme terveydenhuollolla on aina ollut merkittävä asema. Viime vuosina mielenterveystyö on painottunut alueen ihmisten auttamisessa, sillä vuosikymmeniä jatkunut sota ja väkivalta on vaikuttanut monen mielenterveyteen. Köyhissä ja epävakaissa oloissa elävät ihmiset tarvitsevat monenlaista tukea ja apua elämäänsä.  

Työssämme on keskeistä olla lähimmäinen niille ihmisille, joita kohtaamme. Työntekijöidemme toimiessa eri ammateissa ja hankkeissa syntyy ystävyyssuhteita, jotka avaavat tien myös evankeliumin sanomalle. Tällainen työ on pitkäjänteistä rinnalla elämistä. 

Liity Kylväjä Aasiassa Facebook-ryhmään! Näin saat ajankohtaista tietoa ja pysyt mukana työn käänteissä. 

”Minä jätän teille rauhan.
Oman rauhani minä annan teille,
en sellaista, jonka maailma antaa.
Olkaa rohkeat,
älkää vaipuko epätoivoon.” (Joh. 14: 27)

Rakas Taivaan Isä,
rukoilemme rauhaa Keski-Aasiaan.
Anna oma rauhasi
ja Sanan tuntemisen nälkää kristityille.
Johdata työntekijöitä kulkemaan
ihmisten rinnalla, tietäen
miten, missä ja milloin, tahtosi mukaan.
Menestykööt yhteistyöjärjestöjen hankkeet.
Nimessäsi Jeesus,
aamen.

Lahjoita Keski-Aasian työhön

Tutustu työntekijöihimme.

Tue työtämme Keski-Aasiassa. Tee lahjoitus: