Siirry sisältöön

LYHYTAIKAISET TEHTÄVÄT TYÖALUEILLA

Tarjoamme mahdollisuuden testata lähetyskutsuasi mielenkiintoisissa tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä. Lyhytaikaisia tehtäviä avautuu ja niihin rekrytoidaan Kylväjän työalueiden tarpeiden mukaisesti.

KENELLE?

Voit olla opintoihisi liittyvän harjoittelun tekijä, alasi asiantuntija tai muuten tehtävänkuvaukseen sopiva henkilö. Lähetetty-koulutus nähdään esikoulutuksena ja on etu tehtävään haettaessa.

Lyhytaikaisiin tehtäviin hakevan tulee olla täysi-ikäinen. Sinulla tulee olla halu palvella ja toimia joustavasti muuttuvissa olosuhteissa, kyky itseohjautuvasti hoitaa yksityiskohtia ja laajempia kokonaisuuksia, sujuva englannin kielen taito, paineensietokykyä ja tiimityötaitoja. Edellytämme sinulta riittävää terveyttä ja henkisiä voimavaroja työskennellä haastavissakin olosuhteissa.

Sinulla on orastava lähetyskutsu. Omaat henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Vapahtajanasi, vahvan kristityn identiteetin ja halun viedä evankeliumia eteenpäin. Olet sitoutunut Raamattuun, luterilaiseen tunnustukseen sekä Kylväjän arvoihin ja oppiperustaan.

AVOIMET LYHYTAIKAISET TEHTÄVÄT

Kylväjän määräaikainen työmahdollisuus 3-12kk Immanuel-kirkossa Israelissa.

Kylväjä hakee määräaikaista työntekijää tai -pariskuntaa kumppanilleen Immanuel -kirkkoon Tel Aviv-Jaffaan. Katso lisää Immanuel-kirkosta Kylväjän sivuilta ja heidän omilta kotisivuiltaan.

Työ sisältää monipuolisesti tehtäviä palvelemisesta ja ihmisten kohtaamisesta Immanuel-kirkon tapahtumissa ja toiminnassa aina siivoukseen ja erilaisiin viestinnän tehtäviin. Työssä on mahdollisuus johtaa nuorten aikuisten raamattupiiriä sekä lasten pyhäkoulua. Mahdolliset musiikilliset lahjat pääsevät käyttöön kirkon tapahtumissa. Työssä kohdataan monenlaisia ihmisiä, joita palvella ja joille heijastaa Jeesuksen valoa. Sekä seurakunta että työyhteisö ovat kansainvälisiä. Päätyökielenä on englanti, kaikki muukin kielitaito katsotaan eduksi.  

Työn kestosta ja aloitusajankohdasta sovitaan tarkemmin yhdessä.

KANNATUSRENGAS

Lähtijä kerää työlleen kannatusrenkaan esirukoilijoista ja taloudellisista tukijoista. Kannatusrenkaan taloudellisella tuella katetaan lähtijästä Kylväjälle aiheutuvat kustannukset. Työmme perustuu suurelta osin yksityisten henkilöiden lahjoituksiin.

HAKU

Jos olet kiinnostunut avoimista lyhytaikaisista tehtävistä tai haluat pohtia asiaa yhdessä, ota yhteyttä lyhytaikaisten tehtävien rekrytoinnista vastaaviin Miika Korppiin tai Raija Hämyseen.

Miika Korppi
miika.korppi@kylvaja.fi
044 491 5777

Raija Hämynen
raija.hamynen@kylvaja.fi
044 534 7114

MITEN PROSESSI ETENEE?