Siirry sisältöön

LYHYTAIKAISET TEHTÄVÄT TYÖALUEILLA

Tarjoamme mahdollisuuden testata lähetyskutsuasi mielenkiintoisissa tehtävissä kansainvälisessä ympäristössä. Lyhytaikaisia tehtäviä avautuu ja niihin rekrytoidaan Kylväjän työalueiden tarpeiden mukaisesti.

KENELLE?

Voit olla opintoihisi liittyvän harjoittelun tekijä, alasi asiantuntija tai muuten tehtävänkuvaukseen sopiva henkilö. Lähetetty-koulutus nähdään esikoulutuksena ja on etu tehtävään haettaessa.

Lyhytaikaisiin tehtäviin hakevan tulee olla täysi-ikäinen. Sinulla tulee olla halu palvella ja toimia joustavasti muuttuvissa olosuhteissa, kyky itseohjautuvasti hoitaa yksityiskohtia ja laajempia kokonaisuuksia, sujuva englannin kielen taito, paineensietokykyä ja tiimityötaitoja. Edellytämme sinulta riittävää terveyttä ja henkisiä voimavaroja työskennellä haastavissakin olosuhteissa.

Sinulla on orastava lähetyskutsu. Omaat henkilökohtaisen uskon Jeesukseen Vapahtajanasi, vahvan kristityn identiteetin ja halun viedä evankeliumia eteenpäin. Olet sitoutunut Raamattuun, luterilaiseen tunnustukseen sekä Kylväjän arvoihin ja oppiperustaan.

AVOIMET LYHYTAIKAISET TEHTÄVÄT

Tällä hetkellä Kylväjällä ei ole avoimia lyhytaikaisia tehtäviä tarjolla.

KANNATUSRENGAS

Lähtijä kerää työlleen kannatusrenkaan esirukoilijoista ja taloudellisista tukijoista. Kannatusrenkaan taloudellisella tuella katetaan lähtijästä Kylväjälle aiheutuvat kustannukset. Työmme perustuu suurelta osin yksityisten henkilöiden lahjoituksiin.

HAKU

Jos olet kiinnostunut avoimista lyhytaikaisista tehtävistä tai haluat pohtia asiaa yhdessä, ota yhteyttä lyhytaikaisten tehtävien rekrytoinnista vastaaviin Miika Korppiin tai Elisa Greyeen.

Miika Korppi
miika.korppi@kylvaja.fi
044 491 5777

Elisa Greye
elisa.greye@kylvaja.fi
050 463 0070

MITEN PROSESSI ETENEE?