Siirry sisältöön

Japani

Yli 120 miljoonaa japanilaista ei ole vielä kuullut Jeesuksesta. Valmennamme yhteistyökirkkoa aktiiviseen lähetyselämään Japanissa sekä toisten kansojen palvelemiseksi evankeliumilla.

Japani on rikas maa väkiluvun, materiaalisen hyvinvoinnin ja osaamisen osalta. Kuitenkaan yli 99 prosenttia kansasta ei tunne kristinuskoa ja sen evankeliumia, vaikka maassa on uskonnonvapaus. Japanilaiset ovatkin saavuttamattomien kansojen joukossa väkiluvultaan toiseksi suurin. Sadat aasialaisperäiset uskonnot, joista suuri osa on syntynyt Japanissa, pyrkivät hallitsemaan japanilaisten maailmankuvaa, moraalia ja käyttäytymistä. Merkittävimpiä niistä ovat shinto ja buddhalaisuus, taolaisuuden ja kungfutselaisuuden vaikutteet sekä  okkultismiin ja New Ageen perustuvat uususkonnot. Henkinen, sosiaalinen ja uskonnollinen pahoinvointi on laajaa.  

Kylväjä lähettää työntekijöitä auttamaan ja kehittämään japanilaisten kristittyjen johtamaa seurakunta- ja evankelioimistyötä sekä opettamaan kirkon raamattukoulussa ja teologisessa seminaarissa Kobessa. Pienpiirit ovat keskeinen kanava ihmisten tavoittamiseen ja evankeliumin julistamiseen. Kristillisestä uskosta nouseva lähimmäisen kohtaaminen ja palvelu avaavat sydämiä evankeliumille. Haluamme vahvistaa yhteistyökirkkomme Länsi-Japanin ev.lut. kirkon missionaalista luonnetta tavoittamaan ja palvelemaan japanilaisten lisäksi muitakin kansoja. 

Liity Kylväjä Aasiassa Facebook-ryhmään! Näin saat ajankohtaista tietoa ja pysyt mukana työn käänteissä. 

Ajankohtaista alueella

Japani

Kun jokainen kääntynyt on erityinen voitto

Lähetysompeluseuroissa omaksuttu lähetysrakkaus vei maalaistalon tyttären 40 vuodeksi Japaniin.

”Mutta ylhäältä tuleva viisaus
on puhdasta ja pyhää,
ja niin se myös rakentaa rauhaa,
se on lempeää ja sopuisaa,
täynnä armahtavaisuutta
ja hyviä hedelmiä,
se on tasapuolista
ja teeskentelemätöntä.” (Jaak. 3:17)

Taivaan Isä,
anna työntekijöillesi
sopivia kanavia tavoittaa japanilaiset,
kertoa evankeliumi lapselle,
nuorelle ja aikuiselle,
uudella, kiinnostavalla tavalla.
Niin, että Jumalan voima
murtaa esteet ja evankeliumin valo
valtaa alaa pimeydeltä.

Nimessäsi Jeesus, aamen.

Lahjoita Japanin työhön

Tutustu työntekijöihimme.

Tue työtämme Japanissa. Tee lahjoitus: