Siirry sisältöön

Kylväjän Valo-illat tarjoavat missionaarista yhteisöllisyyttä, mielenkiintoista opetusta, sekä tukea oman paikan löytymiseen ja lähetettynä elämiseen. Illoissa kohtaamme toisiamme ja rukoilemme toistemme sekä sydämellämme olevien ihmisten puolesta.

Jeesus on lähettänyt meidät Suomeen ja koko maailmaan. Tule kasvamaan yhdessä Isän lapsina, kutsumuksessasi ja lähetettynä.

Jeesus puhui taas kansalle ja sanoi: ”Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo.” (Joh. 8:12)

KENELLE

Sinulle nuori aikuinen (18-35 vuotiaat), joka haluat osallistua mielenkiintoiseen yksittäiseen iltaan tai olla osa säännöllisesti kokoontuvaa missionaarista yhteisöä. Sinulle, joka kyselet lähetyskäskyn merkitystä omassa elämässäsi. Tule rohkeasti mukaan!

TEEMAT JA OPETTAJAT (SYKSY 2023)

Valo-illat ovat joka toinen tiistai klo 18-20. Syyskauden iltojen teemat ja opettajat ovat:

 • 5.9. Oma stoorini: pimeyden palvelijasta Jumalan valtakunnan palvelijaksi – Tapio Pokka (Kylväjän lähetystyöntekijä, pastori)
 • 19.9. Lähetystyössä Japanissa – Johanna Perendi (Kylväjän lähetystyöntekijä)
 • 3.10. Kokonaisvaltainen lähetystyö ja kehitysyhteistyö – Eero Horstia (Kylväjän erityisasiantuntija)
 • 17.10. Luovuus Jumalan missiossa – Jukka Leppilampi (muusikko, säveltäjä, artisti)
 • 31.10. Lähettäjän palvelutehtävä lähetystyössä – Katariina Leskelä (Kylväjän seurakuntatyön koordinaattori)
 • 14.11. Kristittyjen yhteys Jumalan missiossa – Erkki Jokinen (pastori, lähetystyöntekijä)
 • 28.11. Oma stoorini: muslimista pastoriksi (teaching in English) – Reza (iranilainen pastori, Kylväjän työntekijä)
 • 5.12. Joulu-Valo – lähetystyön ystävien joulujuhla

JOULU-VALO

Nuorten aikuisten Valo-illat avaavat jälleen ovensa ja kutsuvat kaikenikäiset lähetystyön ystävät yhteiseen joulujuhlaan. Joulu-Valon teemana on Lähetetty valoksi ja suolaksi. Illan ohjelmassa on luvassa mm. paneelikeskustelua, terveisiä työalueelta, musiikkia ja rukousta. Joulupuuroa on tarjolla klo 17 alkaen ja paikalla on myös Kylväjän notkuva joulumyyjäispöytä.

Ilta järjestetään yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa. Tänä vuonna tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Viime vuoden suosion pohjalta iltaa varten on varattu Tikkurilan kirkolta edellisvuotta suuremmat tilat, ohjelmaa on lyhennetty ja etäyhteydellä osallistuminen on jälleen mahdollista. Lämpimästi tervetuloa.

Etäyhteydellä voit osallistua seuraavalla Teams-linkillä: Joulu-Valon osallistumislinkki

VALO-ILTOJEN RAKENNE

Iltojen ohjelma on rakennettu niin, että yhteisöllisyydelle, jakamiselle ja rukoukselle on varattu aikaa illan alussa ja lopussa. Keskellä iltaa on kaikille yhteinen netin kautta tapahtuva opetus- ja keskusteluosio.

 • 18-18:30: Kohtaaminen ja illan teemaan orientoituminen (yhdessä netin kautta tai soluissa) 
 • 18:30-19:30: Interaktiivinen opetus illan teemasta (yhdessä netin kautta)
 • 19:30-20:00: Jatkokeskustelua ja rukousta toinen toistemme ja lähimmäistemme puolesta (yhdessä netin kautta tai soluissa)

MITEN OSALLISTUA

Olet tervetullut yksittäiseen tai kaikkiin iltoihin. Voit osallistua etäyhteydellä kotisohvaltasi tai tulla kaikille avoimeen iltaan Kylväjän toimistolle (osoite: Tikkuraitti 11 A 2. krs, Tikkurila, Tokmannin viereisestä ovesta sisään ja kierreportaita ylös).

Voit myös perustaa oman solun. Solut voivat olla kaverisoluja, seurakunnan soluja (esim. Kauhavan seurakunnan solu) tai temaattisia soluja (esim. perhesolu, taidemissiosolu tai urheilumissiosolu). Solut voivat halutessaan toteuttaa sydämellään olevia lisäaktiviteetteja, kuten ruokailuja tai aktioita.

ILMOITTAUTUMINEN Valo-iltoihin

Valo-iltoihin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Saat sähköpostiisi liittymislinkin ja osallistumisohjeet iltoihin. Jos osallistut iltaan Kylväjän toimistolla, niin sinun ei halutessasi tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Huom: Joulu-Valoon ei tarvitse ilmoittautua ennalta. Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä Tikkurilan kirkolla tai etäyhteyslinkillä. Lämpimästi tervetuloa.

  Ilmoittaudu Valo-iltoihin

  Nimi

  Osoite

  Olen kiinnostunut

  Lisätietoja / Kysyttävää

  Tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi tai muuttaa niitä, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen: tästä.

  Lisätiedot: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, miika.korppi@kylvaja.fi

  Valo-illat järjestetään yhteistyössä STEP-opintokeskuksen kanssa.