Siirry sisältöön

Kylväjän Valo-illat tarjoavat missionaarista yhteisöllisyyttä, mielenkiintoista opetusta, sekä tukea oman paikan löytymiseen ja lähetettynä elämiseen. Illoissa kohtaamme toisiamme ja rukoilemme toistemme sekä sydämellämme olevien ihmisten puolesta.

Jeesus on lähettänyt meidät Suomeen ja koko maailmaan. Tule kasvamaan yhdessä Isän lapsina, kutsumuksessasi ja lähetettynä.

Jeesus puhui taas kansalle ja sanoi: ”Minä olen maailman valo. Se, joka seuraa minua, ei kulje pimeässä, vaan hänellä on elämän valo.” (Joh. 8:12)

KENELLE

Sinulle nuori aikuinen (18-35 vuotiaat), joka haluat osallistua mielenkiintoiseen yksittäiseen iltaan tai olla osa säännöllisesti kokoontuvaa missionaarista yhteisöä. Sinulle, joka kyselet lähetyskäskyn merkitystä omassa elämässäsi. Tule rohkeasti mukaan!

TEEMAT JA OPETTAJAT (KEVÄT 2024)

Valo-illat ovat joka toinen tiistai klo 18-20. Kevätkauden iltojen teemat ja opettajat ovat:

 • 23.1. Oma stoorini: Kutsumuksena Israel – Sanna Erelä (Kylväjän työaluevastaava ja lähetystyöntekijä)
 • 6.2. Jumalan missio ja Pyhän Hengen työ
 • 20.2. Oma stoorini: Kaukasian työssä – Elisa Greye (Kylväjän työaluevastaava)
 • 5.3. Kutsumus ja uskonelämän prioriteetit – Kristiina Nordman (lähetystyöntekijä, kouluttaja ja teologi)
 • 19.3. Kutsumuksen suppilomalli – Jussi Miettinen (OPKO:n pääsihteeri, pastori)
 • 2.4. Evankeliumin välittäminen – Mika Tuovinen (Mission Europen toiminnanjohtaja, evankelista)
 • 16.4. Valo-ilta goes to OPKO:n Helsingin aktio (paikan päällä Helsingissä ja etäyhteydellä)
 • 30.4. Palveluvuoteni maailmalla – Leena Kaartinen (lastenlääkäri, kirjailija)
 • 14.5. Kääntyminen ja uskon vanhurskaus – Marja-Kaarina Marttila (SRO:n rehtori, lähetystyöntekijä)
 • 7.-9.6. Valo-ilta goes to Kylväjän kesäpäivät @ Jyväskylä

VALO-ILTOJEN RAKENNE

Iltojen ohjelma on rakennettu niin, että yhteisöllisyydelle, jakamiselle ja rukoukselle on varattu aikaa illan alussa ja lopussa. Keskellä iltaa on kaikille yhteinen netin kautta tapahtuva opetus- ja keskusteluosio.

 • 18-18:30: Kohtaaminen ja illan teemaan orientoituminen (yhdessä netin kautta tai soluissa) 
 • 18:30-19:30: Interaktiivinen opetus illan teemasta (yhdessä netin kautta)
 • 19:30-20:00: Jatkokeskustelua ja rukousta toinen toistemme ja lähimmäistemme puolesta (yhdessä netin kautta tai soluissa)

MITEN OSALLISTUA

Olet tervetullut yksittäiseen tai kaikkiin iltoihin. Voit osallistua etäyhteydellä kotisohvaltasi tai tulla kaikille avoimeen iltaan Kylväjän toimistolle (osoite: Tikkuraitti 11 A 2. krs, Tikkurila, Tokmannin viereisestä ovesta sisään ja kierreportaita ylös).

Voit myös perustaa oman solun. Solut voivat olla kaverisoluja, seurakunnan soluja (esim. Kauhavan seurakunnan solu) tai temaattisia soluja (esim. perhesolu, taidemissiosolu tai urheilumissiosolu). Solut voivat halutessaan toteuttaa sydämellään olevia lisäaktiviteetteja, kuten ruokailuja tai aktioita.

ILMOITTAUTUMINEN Valo-iltoihin

Valo-iltoihin ilmoittaudutaan alla olevalla lomakkeella. Saat sähköpostiisi liittymislinkin ja osallistumisohjeet iltoihin. Jos osallistut iltaan Kylväjän toimistolla, niin sinun ei halutessasi tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lämpimästi tervetuloa.

  Ilmoittaudu Valo-iltoihin

  Nimi

  Osoite

  Olen kiinnostunut

  Lisätietoja / Kysyttävää

  Tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi tai muuttaa niitä, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen: tästä.

  Ilmoittautumislomakkeessa oli tekninen häiriö, jonka johdosta tiedot eivät lähteneet ”Lähetä”-painiketta painaessa. Jos et ole saanut Kylväjältä sähköpostiviestiä ilmoittautumiseesi liittyen, niin ole yhteydessä suoraan Miika Korppiin, miika.korppi@kylvaja.fi

  Lisätiedot: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, miika.korppi@kylvaja.fi

  Valo-illat järjestetään yhteistyössä STEP-opintokeskuksen kanssa.