Siirry sisältöön

Uutiset


Mies pitelee hymyillen käsissään kahta granaattiomenaa torilla.

Maailman valonako? – ”Kun Jeesus täyttää sydämen, se näkyy”

Kylväjän kesäpäivien teemana ovat Jeesuksen sanat ”Loistakoon valonne”. Mitä ilmaisu tarkoittaa kristityn arjessa? Kysyimme asiaa kahdelta Kylväjän työn ystävältä.

Kiinalainen tai chi -voimistelija

Aarteiden ja aatteiden Silkkitie

Kiinan valtapyrkimykset vaikuttavat Aasiassa tehtävään lähetystyöhön.

Iloinen aviopari syleilee toisiaan alkukesän vihreydessä.

Kutsuttu maan ääriin

Tuomas Auvinen ei pitänyt lähetystyötä realistisena vaihtoehtona koulutustaustansa vuoksi. Jumalalla oli kuitenkin toinen suunnitelma.

Mongolialainen nainen vilkuttaa iloisesti muiden vammaisten henkilöiden kanssa.

Näkynä yhdenvertainen Mongolia

Jotta vammaisten oikeudet voivat toteutua, monien perinteisten ajattelutapojen on muututtava. Mongolian vammaisryhmiä voimaannuttanut kehityshanke saa jatkoa.

Ihminen pitelee isoa sydäntä sylissä rakkauden merkkinä

Nuori Luther rakasti juutalaisia ja muslimeja

Martti Luther eli juutalaisille vihamielisessä kulttuurissa, jonka portteja osmanit paukuttelivat. Reformaattorin sulkakynästä syntyi ajan henkeä haastavia kirjoituksia, ja hän innosti lähetystyöhön juutalaisten ja muslimien pariin.

Studiossa istuu neljä ihmistä. Vasemmassa laidassa keski-ikäinen nainen mekossa, seuraavina keski-ikäinen mies, nuorempi nainen papinpaidassa ja farkkumekossa sekä keski-ikäinen mies. He hymyilevät vuorovaikuttaessaan.

”Voitko valmentaa minua vankeuteen?” – Aasian kasvavien kirkkojen kysymykset hätkähdyttivät Kylväjä-Areenassa

Verkkotapahtumassa etsittiin keinoja evankeliumin leviämiseen maailman rikkinäisyyden keskellä. Kasvuntarinat löytyvät Aasiasta ja maallikkovetoisista kirkoista. Puheenvuoroista löytyi selittämätön ilo ja sammumaton toivo.

Ei oikopolkua

Vaikuttavan lähetystyön reitillä ei ole oikopolkuja, kirjoittaa Jukka Kääriäinen. Millaista osaamista tarvitsee lähetystyöntekijä, joka lähtee tälle reitille?