Siirry sisältöön

Uutiset


Studiossa istuu neljä ihmistä. Vasemmassa laidassa keski-ikäinen nainen mekossa, seuraavina keski-ikäinen mies, nuorempi nainen papinpaidassa ja farkkumekossa sekä keski-ikäinen mies. He hymyilevät vuorovaikuttaessaan.

”Voitko valmentaa minua vankeuteen?” – Aasian kasvavien kirkkojen kysymykset hätkähdyttivät Kylväjä-Areenassa

Verkkotapahtumassa etsittiin keinoja evankeliumin leviämiseen maailman rikkinäisyyden keskellä. Kasvuntarinat löytyvät Aasiasta ja maallikkovetoisista kirkoista. Puheenvuoroista löytyi selittämätön ilo ja sammumaton toivo.

Ei oikopolkua

Vaikuttavan lähetystyön reitillä ei ole oikopolkuja, kirjoittaa Jukka Kääriäinen. Millaista osaamista tarvitsee lähetystyöntekijä, joka lähtee tälle reitille?

Loistakoon valonne Kylväjän kesäpäivät järjestetään Tampereella

Kylväjän kesäpäivät järjestetään Tampereella. Kesäkuun 10.–11. päivänä järjestettävän tapahtuman teemana on Loistakoon valonne.

Tanja Hirvilammi valittiin Kylväjän uudeksi verkostojohtajaksi

Hirvilammi tuo mukanaan vankkaa kokemusta seurakuntapalveluista, varainhankinnasta ja kristillisten yhteisöjen vahvistamisesta.

Kylväjä-Areena avaa ikkunat rikkinäiseen maailmaan, jossa kirkko kasvaa

Kylväjä-Areena kutsuu suomalaisia kuulemaan ja keskustelemaan lähetystyön ajankohtaisista teemoista yhtenä aamupäivänä kahdesti vuodessa.

Julistus ja palvelu – Jumalan valtakunnan kokonaisuus

Jumalan kaikkivaltius ja rakkaus puhuttelevat Kylväjän hankevastaava Eero Horstiaa. Hän löysi kutsumuksensa kehitysyhteistyöstä.

Työntekijämme palasi Keski-Aasiaan

Lähetimme työntekijän uudelle työkaudelle Keski-Aasiaan. Maassa on suuri tarve mielenterveystyölle.

Kylväjä hakee verkostojohtajaa – ”Haluamme kehittää lahjoittajasuhteita ja seurakuntapalveluja”

Tehtävä avautui, kun vuorotteluvapaa innosti Hanna Räsäsen opiskelemaan.