Siirry sisältöön

Nepal

Tämän kauniin vuoristomaan asukkaista on vain vähän kristittyjä. Työnkentelemme vähemmistökielten ja nuorten mentoroinnin parissa.

Nepalilaisista vain harva on kristitty ja maassa on merkittäviä uskonnonvapauden ongelmia. Nepalissa puhutaan 124 kieltä. Teemme työtä osana kansainvälistä tiimiä koordinoiden vähemmistökielten kehittämistä kirjoitetuiksi kieliksi. Vähemmistökielten kehitystyöhön kuuluu kielten dokumentointi, kirjoitusjärjestelmien luominen ja sanakirjojen kokoaminen. Tuemme ammatillisesti paikallisia kumppaneita, jotka järjestävät koulutusta ja työpajoja eri kieliyhteisöille.  

Lisäksi koulutamme ja mentoroimme nuoria ja nuoria aikuisia, jotta he voisivat kasvaa suurempaan vastuuseen niin omassa elämässään, yhteiskunnassa kuin seurakunnassakin. Koulutuksissa prosessoidaan oman elämän historiaa, henkilökohtaisia vahvuuksia ja heikkouksia sekä suunnataan tulevaisuuteen. 

Kylväjällä ei ole tällä hetkellä maassa työntekijöitä.

”Sinä päästit minut turvaan, sinä olet vuorilinnani, Jumalani, sinuun minä turvaudun, sinä olet kallio, olet kilpeni, sinulta saan avun ja suojan.” (Ps. 18: 3)

Taivaan Isä, anna Nepalin maahan rauha, päättäjille yhteistyökykyä. Ohjaa, Herra, Kylväjän kieliprojekteja oikeaan suuntaan. Saakoon moni äidinkielisen seurakunnan, kuulla evankeliumin sydämen kielellä.

Siunaa nuorten mentorointia, anna viisaita sanoja, kärsivällistä mieltä. Johdata, Jeesus, nuoria tuntemaan sinut joka päivä paremmin, syvemmin, innokkaammin. Nimessäsi Jeesus, aamen.

Lahjoita Nepalin työhön

Tutustu työntekijöihimme.

Tue työtämme Nepalissa. Tee lahjoitus: