Siirry sisältöön

Agora-verkosto


Mikä on Agora-verkosto?

Agora-verkosto on sinulle yrittäjä tai liike-elämässä muuten mukana oleva kristitty, joka

 • kaipaat muiden Jeesukseen uskovien yhteyttä ja vertaistukea
 • haluat kuulla erilaisista mahdollisuuksista olla mukana Jumalan missiossa
 • koet verkostoitumisen palvelevan sinua
 • janoat hengellistä ravintoa elämääsi

  Liity mukaan Agrora-verkoston postituslistalle, niin kuulet uutiset uunituoreina!  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai erota verkostosta, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.  Tule mukaan Agora-verkoston kuukausittaisiin tapaamisiin!

  Miksi Agora-verkosto?

  Moni yrittäjä haluaisi osallistua Jumalan missioon. Yrittäjillä ja yrityksillä on valtava potentiaali, osaamista ja tietotaitoa, jota tarvitaan monissa lähetystyön ja kehitysyhteistyön projekteissa. Siksi halusimme rakentaa verkoston, jonka kautta auttamisen halu ja auttamisen tarve kohtaavat toisensa.

  Verkostoa luotsaava Petteri Tiainen toteaa:
  ”Omasta kokemuksestani tiedän, että yrittäjät ovat kiireisiä ja monta rautaa on jatkuvasti tulessa. Toivommekin, että Agora tarjoaa kristityille yrittäjille vertaistukea ja hengähdyshetken kerran kuukaudessa. Samalla osallistujat voivat rauhassa miettiä, sytyttääkö jokin kuulluista mahdollisuuksista halun osallistua missioon.”

  Agora-verkoston tapaamiseen voi osallistua ilman sitoumuksia tai velvoitteita. Osallistuminen ei maksa mitään. Kumppaniyrityksille tarjoamme näkyvyyttä Kylväjän kotisivuilla sekä Kylväjä-lehdessä.

  Kysy lisää: petteri.tiainen@kylvaja.fi

  Verkostoa tukemassa

  Uutisia

  Lahjoita Agora-verkostolle

  Tutustu työntekijöihimme.