Siirry sisältöön

Tapahtumat


Maailma on rikki – ja kirkko kasvaa
Kylväjä-Areena 16.3. klo 8.30–12.30

Verkkotapahtumassa tutkitaan, mitä rikkinäisyyden ja toivon jännitteellä globaalisti parhaillaan tapahtuu. Aihetta lähestytään lähetystyön, kehitysyhteistyön ja kotimaan seurakuntatyön vinkkeleistä. Mukana lähetysjohtaja Jukka Kääriäinen, Kotiryhmäverkoston johtava pastori Riikka Hartikainen ja hankeasiantuntija Eero Horstia. Ilmaiseen tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Kylväjä-Areena striimataan tällä sivulla. Lue lisää


Lähde kanssamme liikkeelle kolehtipyhänä!

Vapaaehtoisten toimijoiden ja Kylväjän verkoston kouluttautumishetki kolehtipyhään sekä muihin seurakuntavierailuihin on torstaina 23.3. klo 17–18.30 Teamsissa. Koulutuksessa kuulemme, mitä Aasian ja Afrikan kasvaville kirkoille kuuluu ja miksi tukeamme tarvitaan teologiseen koulutustyöhön. Tämän lisäksi opimme, millaisista aineksista syntyy hyvä seurakuntavierailu. Pääset mukaan oheisen linkin kautta. (Linkki muuttuu aktiiviseksi lähempänä koulutusta.) Kysy lisää: Katariina Leskelä katariina.leskela(at)kylvaja.fi


”Loistakoon valonne”
KYLVÄJÄN KESÄPÄIVÄT TAMPERE 10.–11.6.2023

Lauantain juhlaohjelmaa vietetään Pyynikin upeissa maisemissa, hotelli Rosendahlissa. Tervetuloa kuulemaan rohkaisevaa Sanaa ja ajankohtaisia terveisiä maailmalta, sekä nauttimaan yhteydestä ja hyvästä musiikista Maksetut viulut- yhtyeen johdolla. Juhlat jatkuvat sunnuntaina Kalevan kirkossa, kun vietämme messua ja siunaamme uusia lähettejä.