Siirry sisältöön

Tapahtumat


Joulu-Valo on lähetystyön ystävien joulujuhla

Nuorten aikuisten Valo-illat avaavat jälleen ovensa ja kutsuvat kaikenikäiset lähetystyön ystävät yhteiseen joulujuhlaan. Joulu-Valon teemana on Lähetetty valoksi ja suolaksi. Illan ohjelmassa on luvassa mm. paneelikeskustelua, terveisiä työalueelta, musiikkia ja rukousta. Joulupuuroa on tarjolla klo 17 alkaen ja paikalla on myös Kylväjän notkuva joulumyyjäispöytä.

Ilta järjestetään yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa. Tänä vuonna tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Viime vuoden suosion pohjalta iltaa varten on varattu Tikkurilan kirkolta edellisvuotta suuremmat tilat, ohjelmaa on lyhennetty ja etäyhteydellä osallistuminen on jälleen mahdollista. Lämpimästi tervetuloa.

Voit osallistua myös etänä Teamsin kautta: Joulu-Valon osallistumislinkki

Kylväjän aamuhetket syksyllä 2023

Haluatko kuulla, mitä Kylväjä tekee maailmalla? Tule mukaan avoimeen etätapahtumaan kerran kuussa. Aamuhetkissä kuulemme raamattuopetuksen ja työntekijöidemme mielenkiintoisia terveisiä maailmalta.  Lopuksi rukoilemme yhdessä. Tapahtuma toteutetaan etänä, joten tervetuloa linjoille TEAMS-yhteydellä. Laitathan kalenteriisi seuraavat tapahtuma-ajat: 

ke 13.12. klo 9–10 Karri ja Tiina Koistinen sekä Taneli Skyttä  

Voit liittyä tapahtumaan tästä: https://www.kylvaja.fi/aamuhetki.