Siirry sisältöön

Run for Missions


Lähetysyhdistys Kylväjä on mukana lähetysjärjestöjen yhteisessä Run for Missions -juoksuhaasteessa (R4M), jossa juostaan tai kävellään lähetystyön hyväksi osana juoksutapahtumia. R4M:n tavoitteita ovat:

  • Kerätä varoja ja tuoda näkyvyyttä lähetystyölle.
  • Juosta/kävellä Jeesuksen seuraajana ja pitää huolta hyvinvoinnista.

Juoksijat ja kävelijät valitsevat lähetyskohteen, jolle keräävät varoja ja pyrkivät hankkimaan tukijoita juoksulleen. Run for Missioniin voi osallistua joko juoksijana, kävelijänä tai tukijana – yksin tai joukkueena.

Osallistu vuoden 2022 R4M-päätapahtumaan osana Tampere Maratonia!

Lähetysjärjestöjen yhteinen R4M-päätapahtuma vuonna 2022 on Tampere maratonilla 28.08.2022. Toivomme tapahtumaan runsaasti lähetyksen puolesta juoksijoita punaisissa R4M-juoksupaidoissa. Tampereella valittavat matkat ovat maraton, puolimaraton, 10,5 kilometriä sekä joukkuemaraton (neljän juoksijan ryhmä, jossa kukin juoksee 10,5 kilometriä). Tampere Maratonin yhteydessä lähetysjärjestöt järjestävät myös yhteisen After Run -juhlan.

Run for Missions -haasteen voi toteuttaa vaihtoehtoisesti myös jossain toisessa juoksutapahtumassa, johon aiot osallistua.

Ota haaste vastaan:

  1. Juokse yksin tai kerää joukkue. Ilmoittaudu Tampere Maratonille tai johonkin muuhun haluamaasi juoksu- tai kävelytapahtumaan. Ilmoita seuraksesi ”Run for Missions / Kylväjä”.
  2. Ilmoita Kylväjään osallistumisestasi ja mihin Kylväjän kohteeseen haluat kerätä varoja. Teemme sinulle lahjoitustiedot sisältävän haastemainoksen (ks. esimerkki haastemainoksesta tästä), jonka avulla voit kutsua lähimmäisiäsi ja/tai seurakuntaasi tukemaan juoksuasi. Kylväjän kautta saat myös ostettua punaisen Run for Missions -paidan (18 e) ja tuubihuivin (5 e).
  3. Kerää juoksullesi taloudellisia tukijoita ja kannustajia.
  4. Kannustajat voivat myös tulla reitin varrelle tsemppaamaan juoksuasi kannustusviirien kera (Lähetämme Kylväjän toimistolta halutessasi sinulle viirejä paitatilauksen yhteydessä).
  5. Juokse tai kävele ja iloitse lähetyselämästä!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja r4m@kylvaja.fi. Liity halutessasi myös lähetysjärjestöjen yhteiseen kaikille avoimeen Run for Missions Facebook-ryhmään.

Tue vuoden 2022 juoksijoita ja Kylväjän työtä:

Haluatko kannustaa R4M-juoksijaa ja tukea Kylväjän työtä? Katso vuoden 2022 juoksijoiden tiedot ja lahjoituskohteet alta ja valitse oma tukikohteesi:

Vuoden 2022 R4M-juoksijat Kylväjän työn hyväksi

Run for Missions -juoksuhaasteessa ovat mukana Lähetysyhdistys Kylväjä, Medialähetys
Sanansaattajat, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, Suomen Luterilainen
Evankeliumiyhdistys, Suomen Lähetysseura ja Svenska Lutherska
Evangeliföreningen i Finland sekä Radio Dei.