Siirry sisältöön

Run for Missions


Lähetysyhdistys Kylväjä on mukana lähetysjärjestöjen yhteisessä Run for Missions -juoksuhaasteessa (R4M), jossa juostaan tai kävellään lähetystyön hyväksi osana juoksutapahtumia. R4M:n tavoitteita ovat:

  • Kerätä varoja ja tuoda näkyvyyttä lähetystyölle.
  • Juosta/kävellä Jeesuksen seuraajana ja pitää huolta hyvinvoinnista.

Juoksijat ja kävelijät valitsevat lähetyskohteen, jolle keräävät varoja ja pyrkivät hankkimaan tukijoita juoksulleen. Run for Missioniin voi osallistua joko juoksijana, kävelijänä tai tukijana – yksin tai joukkueena.

Osallistu vuoden 2024 R4M-päätapahtumaan osana Tampere Maratonia!

Lähetysjärjestöjen yhteinen R4M-päätapahtuma vuonna 2024 on Tampere maratonilla 01.09.2024. Toivomme tapahtumaan runsaasti lähetyksen puolesta juoksijoita punaisissa R4M-juoksupaidoissa. Tampereella valittavat matkat ovat maraton, puolimaraton, 10,5 kilometriä sekä joukkuemaraton (neljän juoksijan ryhmä, jossa kukin juoksee 10,5 kilometriä). Tampere Maratonin yhteydessä lähetysjärjestöt järjestävät myös yhteisen alkukokoontumisen sisältäen yhteiskuvan ja hartauden. Juoksun jälkeen osallistujat voivat kohdata toisiaan, jakaa kokemuksia ja syödä omakustanteisesti kauppakeskus Ratinan ravintola Momentossa.

Run for Missions -haasteen voi toteuttaa vaihtoehtoisesti myös jossain toisessa juoksutapahtumassa, johon aiot osallistua.

Ota haaste vastaan:

  1. Juokse yksin tai kerää joukkue. Ilmoittaudu Tampere Maratonille tai johonkin muuhun haluamaasi juoksu- tai kävelytapahtumaan. Ilmoita seuraksesi ”Run for Missions / Kylväjä”. (Tampere Maratonin ilmoittautumislomakkeen kohta ”Haastekampanja” ei liity R4M:iin ja sen voi jättää tyhjäksi.)
  2. Ilmoita Kylväjään osallistumisestasi ja mihin Kylväjän kohteeseen haluat kerätä varoja (ks. työalueemme). Annamme sinun käyttöösi lahjoitustiedot valitsemaasi kohteeseen. Kylväjän kautta saat myös ostettua punaisen Run for Missions -paidan (18 e) ja tuubihuivin (5 e).
  3. Kerää juoksullesi taloudellisia tukijoita ja kannustajia.
  4. Kannustajat voivat myös tulla reitin varrelle tsemppaamaan juoksuasi kannustusviirien kera (Lähetämme Kylväjän toimistolta halutessasi sinulle viirejä paitatilauksen yhteydessä).
  5. Juokse tai kävele ja iloitse lähetyselämästä!

Ilmoittautumiset R4M:iin: Miika Korppi, miika.korppi@kylvaja.fi, +358 44 491 5777.
Liity halutessasi myös lähetysjärjestöjen yhteiseen kaikille avoimeen Run for Missions Facebook-ryhmään.

Katso myös Kylväjän Etiopian työntekijän Magnus Riskan treeniohjelmat eri pituisille juoksumatkoille tästä ja treenaa itsesi parhaaseen omaan suoritukseen.

Kuvassa aikaisempia R4M-juoksijoita Kylväjän työn hyväksi

Run for Missions -juoksuhaasteessa ovat mukana Lähetysyhdistys Kylväjä, Medialähetys Sanansaattajat, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys, Suomen Lähetysseura ja Svenska Lutherska Evangeliföreningen i Finland sekä Radio Dei.