Siirry sisältöön

Kylväjä on mukana The Legacy Project:ssa!

Lisätietoa tulevista Kylväjän Legacy-aktiomahdollisuuksista päivitetään tälle sivustolle alkuvuodesta 2024.

Vuoden 2021 Legacy-aktioiden dokumenttielokuvan traileri.

THE LEGACY PROJECT
Legacyn tarkoituksena on mobilisoida uutta sukupolvea vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön, aktioon, kaikkialle maailmaan. Legacy kokoaa yhteen ihmisiä eri kirkkokunnista, lähetysjärjestöistä ja yhteisöistä. Lue lisää: thelegacyproject.fi

KYLVÄJÄ OSANA LEGACYA
Kylväjä lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti alueille, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Voit osallistua Legacyyn yhdessä Kylväjän tarjoamista aktiomatkoista. Pääset kokeilemaan kutsuasi ja saat esimakua siitä, mitä lähetyselämä ulkomailla on.

KYLVÄJÄN LEGACY-AKTIOT 2023

1. Kreikka SPORT -aktio

  • Tässä aktiossa pääset kertomaan Jeesuksesta niin, että hiki lentää! Urheilu tarjoaa luontevan tavan kohdata eri taustoista tulevia ihmisiä, esimerkiksi siirtolaisia ja pakolaisia. Urheilun kautta kohtaamme heidät haastavankin arjen keskellä. Voit lähteä aktioon ilman sen kummempaa urheilutaustaa.
  • Alustava ajankohta ja kesto: 24.06.-04.07.2023

2. Israel -aktio

  • Suuntaa aktioon sinne, mistä evankeliumi lähti liikkeelle! Tässä aktiossa kohtaamme ja palvelemme juutalaisia ja muihin kansanryhmiin kuuluvia. Tutustumme uskomme juutalaisiin juuriin ja vierailemme raamatullisilla paikoilla.
  • Alustava ajankohta ja kesto: noin 05.06.-15.06.2023

Tiiminjohtajan johdolla tiimi suunnittelee Kylväjän tai sen kumppanin paikallisen työntekijän kanssa aktion lopullisen sisällön, päivämäärät, keston ja budjetin. Aktiot ovat omarahoitteisia, mutta tiimi saa myös koulutusta varainhankintaan, jolla voi kattaa kuluja.

Huomioithan, että aktio on omatoimimatka, jossa tiimiläiset ovat vastuussa matkan järjestämisestä. Kylväjä auttaa tiimiläisiä heidän aktiomatkaprosessissaan. Kylväjä ei ole vastuullinen matkanjärjestäjä. Kylväjä ei kanna vastuuta aktion aikana sattuneista vahingoista, tapaturmista tai taloudellisista menetyksistä.

KENELLE?

Kylväjän Legacy-aktiot on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille (n. 18 – 35 vuotiaille). Lähetettynä eläminen ei kuitenkaan katso ikää, joten olet tervetullut hakemaan aktioon iästäsi riippumatta. Omatoimisella aktiomatkalla tarvitaan joustavuutta, paineensietokykyä, tiimityötaitoja ja fyysistä toimintakykyä erilaisissa olosuhteissa.

VUODEN 2021 LEGACY-AKTIOIDEN DOKUMENTTIELOKUVA

Katso vuoden 2021 Legacy-aktioiden dokumenttielokuva, niin näet, mitä sinulla on edessäsi!

Lisätiedot: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, 044 491 5777, miika.korppi@kylvaja.fi