Siirry sisältöön

Kylväjä on mukana The Legacy Project:ssa – Lähde vuoden 2023 aktioihin!

Vuoden 2021 Legacy-aktioiden dokumenttielokuvan traileri.

THE LEGACY PROJECT
Legacyn tarkoituksena on mobilisoida uutta sukupolvea vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön, aktioon, kaikkialle maailmaan. Legacy kokoaa yhteen ihmisiä eri kirkkokunnista, lähetysjärjestöistä ja yhteisöistä. Lue lisää: thelegacyproject.fi

KYLVÄJÄ OSANA LEGACYA
Kylväjä lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti alueille, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Voit osallistua Legacyyn yhdessä Kylväjän tarjoamista aktiomatkoista. Pääset kokeilemaan kutsuasi ja saat esimakua siitä, mitä lähetyselämä ulkomailla on.

KYLVÄJÄN LEGACY-AKTIOT 2023

1. Kreikka SPORT -aktio

 • Tässä aktiossa pääset kertomaan Jeesuksesta niin, että hiki lentää! Urheilu tarjoaa luontevan tavan kohdata eri taustoista tulevia ihmisiä, esimerkiksi siirtolaisia ja pakolaisia. Urheilun kautta kohtaamme heidät haastavankin arjen keskellä. Voit lähteä aktioon ilman sen kummempaa urheilutaustaa.
 • Alustava ajankohta ja kesto: 24.06.-04.07.
 • Tiimin koko: 7-10 henkilöä.
 • Budjetti/hlö: n. 1200-1400 €

2. Israel -aktio

 • Suuntaa aktioon sinne, mistä evankeliumi lähti liikkeelle! Tässä aktiossa kohtaamme ja palvelemme juutalaisia ja muihin kansanryhmiin kuuluvia. Tutustumme uskomme juutalaisiin juuriin ja vierailemme raamatullisilla paikoilla.
 • Alustava ajankohta ja kesto: noin 05.06.-15.06.
 • Tiimin koko: 7-10 henkilöä.
 • Budjetti/hlö: n. 1300-1500 €

Tiiminjohtajan johdolla tiimi suunnittelee Kylväjän tai sen kumppanin paikallisen työntekijän kanssa aktion lopullisen sisällön, päivämäärät, keston ja budjetin. Aktiot ovat omarahoitteisia, mutta tiimi saa myös koulutusta varainhankintaan, jolla voi kattaa kuluja.

Huomioithan, että aktio on omatoimimatka, jossa tiimiläiset ovat vastuussa matkan järjestämisestä. Kylväjä auttaa tiimiläisiä heidän aktiomatkaprosessissaan. Kylväjä ei ole vastuullinen matkanjärjestäjä. Kylväjä ei kanna vastuuta aktion aikana sattuneista vahingoista, tapaturmista tai taloudellisista menetyksistä.

KENELLE?

Kylväjän Legacy-aktiot on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille (n. 18 – 35 vuotiaille). Lähetettynä eläminen ei kuitenkaan katso ikää, joten olet tervetullut hakemaan aktioon iästäsi riippumatta. Omatoimisella aktiomatkalla tarvitaan joustavuutta, paineensietokykyä, tiimityötaitoja ja fyysistä toimintakykyä erilaisissa olosuhteissa.

HAE MUKAAN

 • Tiimiläisten haku: Pyrimme muodostamaan Kylväjän tiimit helmikuun-maaliskuun aikana. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä. Hae tiimiläiseksi Legacyn hakulomakkeella: thelegacyproject.fi/ Hakulomakkeen kohdassa ”Olen kiinnostunut aktioista” valitse toivomasi Kylväjän aktiomatkakohde. Lomakkeen seuraavassa kohdassa ”Kerro halutessasi enemmän” kirjoita: ”Haen Kylväjän aktioon”. Tämän jälkeen hakulomakkeesi tulee käsiteltäväksemme ja olemme sinuun yhteydessä.
 • Tiiminjohtajien haku: Kreikka SPORT -aktion tiiminjohtaja on valittu. Jos koet kutsua Israel -aktion tiiminjohtajan tehtävään, niin ole rohkeasti yhteydessä: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, 044 491 5777, miika.korppi@kylvaja.fi

AIKATAULU JA VARUSTAMINEN

 • Legacy-aktiot tapahtuvat kesäkuussa ja niitä ennen Legacy kouluttaa lähtijöitä ja ryhmäyttää aktiotiimit. Lisätietoa Legacyn koulutuspolusta saat Legacyn sivuilta: thelegacyproject.fi/
 • Lisäksi Kylväjä varustaa sinut aktioon osana Lähetetty-koulutuksen ensimmäistä jaksoa 3.-4.3. Suomen Raamattuopistolla. Olet erittäin tervetullut myös kolmeen muuhun Lähetetty-koulutuksen jaksoon. Lähetetty-koulutuksessa kasvamme yhdessä Jumalan lapsina, ja opettelemme elämään Jeesuksen lähettäminä Suomessa ja maailmalla. Lisätietoa Lähetetty-koulutuksesta: kylvaja.fi/lahetetty/

VUODEN 2021 LEGACY-AKTIOIDEN DOKUMENTTIELOKUVA

Katso vuoden 2021 Legacy-aktioiden dokumenttielokuva, niin näet, mitä sinulla on edessäsi!

Lisätiedot: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, 044 491 5777, miika.korppi@kylvaja.fi