Siirry sisältöön

Kylväjä on mukana The Legacy Project:ssa!

Kylväjän Kreikka SPORT -aktion Annan aktiopäiväkirja vuodelta 2023.

THE LEGACY PROJECT
Legacyn tarkoituksena on mobilisoida uutta sukupolvea vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön, aktioon, kaikkialle maailmaan. Legacy kokoaa yhteen ihmisiä eri kirkkokunnista, lähetysjärjestöistä ja yhteisöistä. Lue lisää: thelegacyproject.fi

KYLVÄJÄ OSANA LEGACYA
Kylväjä lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti alueille, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Voit osallistua Legacyyn yhdessä Kylväjän tarjoamista aktiomatkoista. Pääset kokeilemaan kutsuasi ja saat esimakua siitä, mitä lähetyselämä ulkomailla on.

KYLVÄJÄN LEGACY-AKTIOT 2025
Legacy-aktiomatkat toteutetaan joka toinen vuosi. Vuonna 2023 Kylväjän erityislaatuisina aktiokohteina olivat ”Kreikka SPORT -aktio” ja ”Israel -aktio”. Kylväjän vuoden 2025 aktiokohteet julkaistaan vuodenvaihteen 2024/25 tienoilla. Tilaa Kylväjän nuorten aikuisten tiedote ja pysy kuulolla aktiokohteistamme!

Jos haluat lähteä matkalle jo tänä vuonna, niin katso:

  • Kylväjän vuoden 2024 ryhmämatkat täältä.
  • Legacyn vuodelle 2024 suunniteltu Training Camp Keniassa, josta on lisätietoa Legacyn omilla sivuilla: thelegacyproject.fi Kylväjä ei ole mukana toteuttamassa Training Camp:ia.
Kylväjän Kreikka SPORT -aktion Toivon aktiopäiväkirja vuodelta 2023.

VUODEN 2021 LEGACY-AKTIOIDEN DOKUMENTTIELOKUVA

Katso vuoden 2021 Legacy-aktioiden dokumenttielokuva, niin näet, mistä aktioissa on kyse!

Lisätiedot: Miika Korppi, Nuorten aikuisten verkostotyöntekijä, 044 491 5777, miika.korppi@kylvaja.fi