Siirry sisältöön

Etu-Aasia

Vielä 1900-luvun alussa alueella joka viides oli kristitty, nyt heitä on alle 0,6 prosenttia. Etu-Aasian kansanryhmät kuuluvatkin vähiten evankeliumilla tavoitettuihin islaminuskoisiin kansoihin.

Etu-Aasia on jo pitkään ollut yksi suurimmista Lähi-idästä ja Keski-Aasiasta saapuvien pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanottajista. Pakolaisten parissa tehtävälle työlle on suuri tarve erityisesti Keski-Aasiasta tulleiden pakolaisten joukossa. Valmistelemme Kylväjän pakolaistyön laajentamista Etu-Aasiaan. 

Kylväjä tukee Etu-Aasiassa ELRIM-instituutin tekemää tutkimus- ja koulutustyötä, jonka tavoitteisiin kuuluu kristinuskon perusteisiin syventyvien kurssien järjestäminen sekä seurakuntien vastuunkantajien kouluttaminen.

Yleisesti Jeesusta kunnioitetaan profeettana, mutta häntä hyväksytä Jumalan poikana. Aina joku kuitenkin kiinnostuu kristinuskon sanomasta, mutta matka muslimista kristityksi on pitkä. Monet kiertävät vuosia eri kirkoissa ennen kuin uskaltautuvat kasteopetukseen ja lopulta kasteelle.  

”Me olemme siis Kristuksen lähettiläitä, Jumala puhuu teille meidän kauttamme.
Pyydämme Kristuksen puolesta: suostukaa sovintoon Jumalan kanssa.” (2. Kor. 5:20)

Rakas Taivaan Isä, johdata, anna viisautta Etu-Aasian työssä:
pakolaistyössä, vastuunkantajien kouluttamisessa, ELRIM-instituutin toiminnassa,
kontaktien luomisessa yhteistyötahoihin.
Olkoon varjeluksesi työntekijöiden ja uskovien työn yllä.
Nimessäsi Jeesus, aamen.

Lahjoita Etu-Aasian työhön

Tutustu työntekijöihimme.

Tue työtämme Etu-Aasiassa. Tee lahjoitus: