Kolehdit

Kirkkokolehdit vuonna 2019

Vuonna 2019 Kylväjän virallinen kolehtipyhä on 17.2.2019. Kolehti kootaan lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön. Pyhäpäivän aiheena ansaitsematon armo. Lisätietoa kolehtikohteesta ja -materiaaleista julkaistaan alkuvuodesta.

Kirkkohallituksen suosituskolehtina voidaan kerätä lahja paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa. Kolehdin esittelyteksti ja muut materiaalit julkaistaan loppuvuodesta 2018.

Kirkkokolehdit vuonna 2018

Vuoden 2018 virallinen kolehti kerätään sunnuntaina 4.11.2018 Bangladeshin köyhien naisten, lasten ja maattomien ravitsemus-, terveys- ja turvallisuus-olosuhteiden parantamiseen. Kolehtipyhän materiaalit löytyvät Seurakunnille-sivujen kolehdit-osuudesta ja lisätietoja työstä löytyy Bangladeshin-työn sivuilta ja kehitysyhteistyötä Bangladeshissa -sivuilta.

Kirkkohallituksen suosituskolehtina voidaan kerätä lahja seurakuntaa synnyttävään ja vahvistavaan työhön islamilaisilla alueilla Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa. Lisätietoja ja kolehtikohteen esittelyteksti Seurakunnille-sivujen kolehdit-osuudessa.

Lisäksi Kylväjä ehdottaa kolehtikohteeksi lahjaa oman kirkon rakentamiseen seurakunnalle Itä-Siperian Burjatiaan. Lisätietoja Itä-Siperian kirkkohankkeen sivuilta. Kolehteja voi mielellään kerätä myös nimikkoläheteille ja -kohteille.

Lisätietoja kolehdeista talousjohtaja Petri Javanaiselta, petri.javanainen@kylvaja.fi, 050 523 0475.

Kolehtien tilitys

  • IBAN  FI57 4405 0010 0212 96
  • BIC     ITELFIHH

Seurakunnille: Kolehdin viitenumeron voi hakea viitenumerolaskurista

Kiitos seurakunnille lähetysaktiivisuudesta!