Kolehdit

Kirkkokolehdit vuonna 2019

Vuonna 2019 Kylväjän virallinen kolehtipyhä on 17.2.2019. Kolehti kootaan lähetystyöntekijöiden kouluttamiseen ja lähettämiseen Aasiaan ja Afrikkaan sekä pakolaistyöhön. Pyhäpäivän aiheena ansaitsematon armo ja kolehdin teemana Annoit minulle tehtävän. Tutustu kolehtipyhän materiaaleihin.

Kirkkohallituksen suosituskolehtina voidaan kerätä lahja paikallisten vastuunkantajien varustamiseen ja koulutukseen Aasiassa ja Afrikassa. Suosituskolehdin teemana on Hedelmää kantavaksi. Tutustu suosituskolehdin materiaaleihin!

Kirkkokolehdit vuonna 2018

Vuoden 2018 virallinen kolehti kerättiin sunnuntaina 4.11.2018 Bangladeshin köyhien naisten, lasten ja maattomien ravitsemus-, terveys- ja turvallisuusolosuhteiden parantamiseen. Tutustu kolehtipyhän materiaaleihin!

Suosituskolehti vuodelle 2018 

Kirkkohallituksen suosituskolehtina voidaan vuonna 2018 kerätä lahja seurakuntaa synnyttävään ja vahvistavaan työhön islamilaisilla alueilla Etu-Aasiassa ja Kaukasiassa. Työtä voi pitää seurakunnassa muutenkin esillä muun muassa näiltä sivuilta löytyvien materiaalien avulla ja osallistua työhön tammikuussa julkaistavan nettilahjoituslinkin kautta tai tilisiirroilla.

Kolehdin esittelyteksti

Lisää tietoa ja muita materiaaleja Annoit minulle armon -keräyksen sivuilla.

Kolehtikohteen materiaalit säilyvät käytettävissä myös vuonna 2019. Kolehdin voi tällöin kantaa ja tilittää muuna kolehtina. (Vuoden 2018 aikana kannetut kolehdit tilitetään suosituskolehtina.)

Kolehti Itä-Siperian kirkkohankkeelle

Lisäksi Kylväjä ehdottaa kolehtikohteeksi lahjaa oman kirkon rakentamiseen seurakunnalle Itä-Siperian Burjatiaan. Työ Itä-Siperiassa alkoi 2000-luvun taitteessa Kylväjän Mongolian-työn yhteyksien kautta. Burjatian pääkaupunkiin, Ulan-Udeen, on syntynyt luterilainen Kristuksen armo -seurakunta, joka kuuluu Inkerin evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Seurakunnalla on omia paikallisia työntekijöitä, ja toiminta on suurelta osin itsekannattavaa. Kirkon rakentaminen on seurakunnalle taloudellisesti mahdotonta. Oma kirkkorakennus on merkittävä identiteetti- ja uskottavuuskysymys ja voi madaltaa myös kynnystä uusien ihmisien kirkkoon kutsumiselle ja tulemiselle.

Lisätietoja Itä-Siperian kirkkohankkeesta

 

Kolehtipyhänä 5.11.2017 kerätty kolehti Kylväjän raamattutyöhön oli yhteensä 89 037,99 euroa.

Kolehtipyhänä 6.11.2016 kerätty kolehti urheilulähetystyöhön oli yhteensä 69 194,48 euroa. Vuonna 2016 muina pyhinä kerätty kolehti tavoittamattomien tavoittamiseen oli yhteensä 12 707,06 euroa.

 

Kolehdit ja avustukset tilitetään Kylväjälle näin:

IBAN FI57 4405 0010 0212 96, BIC: ITELFIHH
Virallisten kolehtien ja suosituskolehtien kohteet löytyvät luettelon lopusta.

Tilityksiin liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostiin talous@kylvaja.fi.