Nuoret ja nuoret aikuiset

Kylväjän nuorisotyö kutsuu nuoria elämään lähetyselämää, jossa levosta käsin eletään lähetyskutsua todeksi. Tehtävämme on auttaa sekä juurtumaan Jeesukseen Kristukseen että kantamaan vastuuta lähetyskäskyn toteutumisesta. Varustamme ja lähetämme palvelemaan ihmisiä Kristuksen rakkaudella tukeutuen Raamattuun, rukoukseen ja kristittyjen yhteyteen. Teemme tämän yhteistyössä seurakuntien ja järjestöjen kanssa iloiten yhdessä Jumalan työn hedelmistä.

Luottamuksellinen yhteistyö edesauttaa ideoimaan ja järjestämään kouluvierailuja paikallisseurakuntien kanssa tai opintomatkoja kentälle, rippikoulutunteja, erilaisia lähetystapahtumia ja leirejä, joissa lähetystyö on vahvasti mukana. Monissa nuorten raamattu- ja rukouspiireissä koetaan yhteyttä lähettäjinä ja iloitaan Jumalan työstä maailmalla. Opiskeluihin liittyviä työharjoitteluja lähetyskentille valmistellaan ja toteutetaan vuosittain.

Ensiaskeleita lähetyselämään on mahdollista ottaa usean järjestön yhteistyönä toteutettavassa, valmistavassa MiniMissio-koulutuksessa, joka antaa monipuolisen näköalan lähetyksen maailmaan ja perehdyttää lähetystyön perusteisiin Raamatussa. Kurssilla pohditaan kokonaisvaltaisen lähetyksen eri osa-alueita ja ‑menetelmiä sekä kulttuurien ja uskontojen välistä kohtaamista ja vuorovaikutusta.

Koordinoimme PK international -linjaa yhteistyössä Suomen Raamattuopiston kanssa, joka antaa nuorille mahdollisuuden opiskella Raamattua ja saada kurssiin kuuluvalla ulkomaan opintomatkalla kokemus kristillisestä työstä. Matka on suuntautunut muun muassa Ateenan pakolaistyöhön ja Merimieskirkon palvelutehtäviin. Matkalla voi tutustua erilaisten kulttuurien ja uskontojen väliseen kohtaamiseen ja lisäksi kurssin aikana on erinomainen mahdollisuus elää todeksi omaa lähetyskutsua, käyttää lahjojaan ja kysellä paikkaa Jumalan valtakunnan työssä. Samoin yhteistyössä Raamattuopiston kanssa järjestetään rippikouluja. Yksi rippikouluryhmä matkaa vuosittain Kreikkaan Paavalin jalanjäljille.

Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä ja sitä varten valvoen kaikessa kestäväisyydessä ja anomisessa kaikkien pyhien puolesta. Ef. 6:18

Rukoilemme

 • viisautta nuorten Lähetyksen kesäpäivien ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen
 • opintomatkoille/aktioihin osallistuvien lähetyskutsun selkiytymisen ja turvallisuuden puolesta, matkojen toteutumisen vuoksi rukoilemme tarpeeksi lähetyksestä innostuneita osallistujia
 • MiniMissiota käyvien, omaa lähetyskutsua prosessoivien nuorten puolesta ja niiden, jotka etsivät paikkaansa Jumalan valtakunnan työssä

MiniMissio

Oma Paikka

Nuorten kirjerengas – liittyminen ei sido mihinkään, kirjeissä saadaan muutaman kerran vuodessa tietoa lähetyselämästä ulkomailla ja kotimaassa, tulevista nuorten lähetystapahtumista ja muusta mielenkiintoisesta. Renkaaseen kuulumalla saa automaattisesti ilmaisen, 10 kertaa vuodessa ilmestyvän Kylväjä-lehden

PK international yhteistyössä SRO:n kanssa – kiva porukka, yhteyttä, ystävyyttä ja yhteinen tehtävä maailmalla.

Seikkailua maailmalla – PKinter -linjan matkablogi. Kevään 2019 matkakuulumiset.

Riparit yhteistyössä SRO:n kanssa Kreikan-ripari

Lähetä joku muu! Olisiko minusta lähetystyöntekijäksi?

 

   

 • 1.5.22.9. Kilometrikisa

 • 4.10.5.10. MiniMission 3. jakso Mission ytimessä: The Ultimate battle – Mestari ja haastajat: Kristillinen usko vs uskonnot Mission ytimessä.

  Suomen Raamattuopisto
  Kauniainen

  The Ultimate Battle… Lähetystyökö ”taistelua”? ”Emmehän me taistele ihmisiä vastaan, vaan…” (Ef. 6) Mikä tämän taistelun luonne on? Millaisesta kamppailusta onkaan kysymys siinä, kun lähetti yrittää sopeutua uusiin kulttuureihin, ymmärtää paikallisia ihmisiä ja löytää luontevia keinoja välittää evankeliumia. Kristillinen usko, elämä ja seurakunta syntyvät Jumalan Hengen vaikutuksesta – mutta vaikeuksia ja vastuksia on monenlaisia. Kaikissa kulttuureissa ja uskontopiireissä kaivataan vastauksia, apua ja toivoa monenlaisen vajavaisuuden, pahuuden ja lopulta viimeisenä vihollisena väijyvän kuoleman suhteen. Miksi uskallamme lähetystyössä – proudly – esitellä kaikille maailman kansoille sitä apua ja toivoa, minkä evankeliumi ja elämä Jeesuksessa Kristuksessa tuo?

 • 13.10.20.10.

  Ateena