Siirry sisältöön

Tiina ja Karri Koistinen

lähetystyöntekijät

Meidät on kutsuttu seikkailuun ja olemme siihen suostuneet. Asumme Kreikassa ja teemme diasporatyötä persiankielisten parissa. Asenteemme on palvella siellä, missä meitä tarvitaan ja näin ollen tehtävämme ovat monipuolisia. Tiina toimii kansainvälisen yhteistyöjärjestön sihteerinä tehden kirjanpitoa, tapahtumien järjestämistä ja muuta eteen tulevaa. Lisäksi Tiina käy pakolaisleirien tuntumassa kohtaamassa ihmisiä ja mahdollisuuksien mukaan osallistuu pakolaisille järjestettäviin traumatyöpajoihin. Karrin päätehtävä on huolehtia lapsista ja kodin arjesta. Tämän ohella Karri hoitaa diasporatyön viestinnällisiä tehtäviä. Olemme kiitollisia, että saamme olla osa jotain itseämme suurempaa. Elämän merkitys syntyy heittäytymisestä Jumalan antamaan seikkailuun!

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Koististen työhön

  Mahdollista Koististen työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0055 7
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: