Siirry sisältöön

Tiina ja Karri Koistinen

lähetystyöntekijät

Lähetyskurssin jälkeen luulimme lähtevämme Etiopiaan, mutta toisin kävi. Työalueemme vaihtui ja jos Luoja suo, niin muutamme Kreikkaan alkuvuonna 2023. Kylväjä on rakentamassa Ateenaan persiankielisille suunnattua koulutuskeskusta, jonka toteutuksessa saamme olla mukana omine lahjoinemme. Kielikouluvaiheen jälkeen työtehtäviimme voi kuulua esimerkiksi organisointia ja viestintää sekä mahdollisesti urheilulähetystyötä (Tiina) ja psykososiaalisen tuen tarjoamista (Karri). Olemme oppineet lähetyselämästä, että koskaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan ja niinpä rukouksemme on, että saamme olla Jumalan käytössä, minne ikinä hän meitä johtaakaan.

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Koististen työhön

  Mahdollista Koististen työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0055 7
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: