Siirry sisältöön

Tiina ja Karri Koistinen

lähetystyöntekijät

Meidät on kutsuttu seikkailuun ja olemme siihen suostuneet. Asumme Kreikassa ja teemme diasporatyötä persiankielisten parissa. Tiina vastaa traumatyön somaattisesta* puolesta ja on mukana työpajoissa ohjaamassa kehollisia harjoitteita. Lisäksi Tiina palvelee yhteistyöjärjestöä hoitamalla käytännön asioita, mm. valmistelee erilaisia tapahtumia. Karrin päätehtävä on huolehtia lapsista ja kodin arjesta. Tämän ohella Karri hoitaa diasporatyön viestinnällisiä tehtäviä.

Olemme oppineet lähetyselämästä, että koskaan ei tiedä tarkalleen, mitä tulee tapahtumaan ja niinpä rukouksemme on, että saamme olla Jumalan käytössä, minne ikinä Hän meitä johtaakaan.

* somaattinen = ruumiillinen

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Koististen työhön

  Mahdollista Koististen työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0055 7
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: