Siirry sisältöön

Mari-Kaisa ja Tuomas Auvinen

lähetystyöntekijät

Toimimme lähetystyöntekijöinä Japanissa Länsi-Japanin evankelis-luterilaisen kirkon yhteydessä. Vuosina 2021-2022 opiskelemme japanin kieltä Kobessa.

Tuomas: Työnkuvaani kuuluu musiikkityö sekä opetus- ja koulutustyö. Työn tavoitteena on auttaa japanilaisia löytämään tiensä yhteistyökirkkomme piiriin sekä tukea yhteistyökumppaniemme työtä tämän tavoitteen edistämisessä.

Mari-Kaisa: Suunnittelen tulevaa musiikkilähetystyötä verkostoituen seurakuntien ja paikallisten kristittyjen kanssa. Lisäksi käynnistelen japanilaisten naisten parissa tehtävää lähetystyötä videoblogin muodossa. Myös henkilökohtaiset tapaamiset eri elämäntilanteissa olevien naisten kanssa synnyttävät keskusteluja liittyen Jumalan rakkauteen ja ovat tärkeä osa työnäkyä.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Auvisten työhön

  Mahdollista Mari-Kaisan ja Tuomaksen työ Japanissa.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0015 9
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: