Lähetysyhdistys Kylväjä

Tervetuloa kirkon lähetysjärjestö Kylväjän sivuille!

Sitoudumme työssämme kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen. Siihen kuuluu sekä evankeliumin julistaminen että yhteisöjen elinolojen kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Tutustu tarkemmin Kylväjään.

Ajankohtaista

Arabiseurakuntien naistentiimi yhteyttä vahvistamassa

Haifan evankelisista arabiseurakunnista koostuva naistentiimi aloitti kokoontumiset kolmen viikon välein viime syksynä. Tavoitteena oli vahvistaa yhteyttä, rukoilla ja suunnitella naisten tapahtumia, joista ensimmäinen toteutui 15.11.2019. Aiheena oli yhteys. Alustuksia, musiikkia, ryhmäkeskusteluja ja rukousta sisältänyt ilta oli menestys. Toisessa tapahtumassa ystävänpäivänä 14.2. oli yli 40 arabinaista mukana pohtimassa eri keinoin, miten voittaa yhteyden esteet, käsitellä vaikeat tunteet ja anteeksiantamuksen kautta löytää yhteys uudelleen. Ilta oli todellinen läpimurto, ja palautteet olivat rohkaisevia: ”Juuri tätä on kauan kaivattu ja tätä tarvitaan”, ”Muistathan kutsua minut seuraavaan kokoontumiseen”.

Naisilla on ollut huoli nuoristaan, jotka vieraantuvat seurakunnan toiminnasta. Jumala armosta alkuvuoden aikana syntyi seurakuntien välinen nuorisotyön tiimi, jonka johtaja Lydia kertoi ystävänpäivän tapahtumassa työn periaatteista.

  • Ompelukoulutusta Ateenassa

    Ompelukoulutusta Ateenassa

    Hellenic Ministriesin keskuksessa alkoi keväällä 2019 ryhmä Skills Training Program, jonka tarkoituksena on opettaa pakolaisnaisille ompelutaitoja. Romaniasta kotoisin oleva lähetystyöntekijä Gabriela on koulutuksen alkuunpanija, suunnittelija ja…

Arkisto →