Lähetysyhdistys Kylväjä

Tervetuloa kirkon lähetysjärjestö Kylväjän sivuille!

Sitoudumme työssämme kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen. Siihen kuuluu sekä evankeliumin julistaminen että yhteisöjen elinolojen kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Tutustu tarkemmin Kylväjään.

Ajankohtaista

Morian pakolaisleiri tuhoutui tulipalossa

Kreikan Lesvoksen saarelle julistettiin hätätila Morian pakolaisleirin tuhouduttua tulipalossa 9. syyskuuta. Noin 3000 ihmiselle tarkoitetulla leirillä eli 13 000 ihmistä, ja he pakenivat kohti läheisiä vuoria tai kaupunkeja.

Pakolaisleirillä toimiva Euro Relief tiedotti Facebook-sivullaan, että Moriassa sijainneet asumisyksiköt ja toimistot tuhoutuivat.

”Meillä ei ole tiedossa kuolonuhreja, mikä on todellinen ihme, kun ottaa huomioon, kuinka mahdotonta on evakuoida kokonainen, täyteen ahdettu, pakolaisleiri.”

Palo ajoi tuhannet pakolaiset ja maahanmuuttajat kaduille.

  • ”Pyydän rukousta Etiopian puolesta”

    ”Pyydän rukousta Etiopian puolesta”

    Kulkusirkkaparven aiheuttama tuho ylitti keväällä kansainvälisen uutiskynnyksen. Uuden parven pelätään saapuvan heinäkuussa. Tuho oli totaalista, kun Etiopia kohtasi pahimman kulkusirkkainvaasion 25 vuoteen. Kuin armeija kulkusirkkaparvet etenivät ahmien tielleen…

  • Kutsumus kirkastui lähetyskurssilla

    Kutsumus kirkastui lähetyskurssilla

    – On etuoikeus tehdä töitä nuorten aikuisten kanssa, joilla on ennakkoluuloton halu vastata kutsuun ja viedä evankeliumia eteenpäin, lähetyskurssin vetäjä Pentti Marttila kuvaa. Etäopettaminen on aivan oma taiteenlajinsa. Tämän huomasi Kylväjän…

Arkisto →