Lähetysyhdistys Kylväjä

Tervetuloa kirkon lähetysjärjestö Kylväjän sivuille!

Sitoudumme työssämme kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen. Siihen kuuluu sekä evankeliumin julistaminen että yhteisöjen elinolojen kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu.

Tutustu tarkemmin Kylväjään.

Ajankohtaista

Kiinankielisen maailman Missiologisen seminaarin teemana Lähetyksen kesäpäivillä Hyvinkäällä

Kiinankielinen maailma on kansainvälisesti vaikuttava. Ei ihme, sillä kyseessä on maailman toiseksi suurin talousmahti. Suomalainen kohtaa kiinankielisen maailman vaikutuksen usein huipputeknologiana, mutta alue on myös hengellisesti merkittävä.

Kansainvälinen media ohjaa osaltaan huomion Kiinan muutoksiin. Helposti jää varjoon, että kysymyksessä on todella suuri ihmisryhmä. Pelkästään itse Kiinan tasavallassa asukasluku on yli 1,2 miljardia, eli 1 200 000 000 asukasta. Vaikka han-kiinankielisten osuus heistä on 92 % ja vähemmistökansojen lukumäärä on suuri, esimerkiksi mongolilaisia kansalaisia maassa on yli 5 miljoonaa, eli lähes saman verran kuin Suomessa on asukkaita.

  • Lähetyselämän sykettä kotiseuroissa

    Lähetyselämän sykettä kotiseuroissa

    Kun tullaan yhteen, on yhdellä laulu, toisella sana, tai Isältä saatu rohkaisu - ja liki jokaisella sydämessä kiitosaihe. Entä ne omat kuulumiset! Ei niitäkään tarvitse oven ulkopuolelle jättää. Seuroissa sopii ja saa sanoa, tai levätä vastaanottajan paikalla.…

Arkisto →